Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb de indruk dat mijn huid veel minder onzuiverheden vertoont.'

Flair Beauty testteam: Pschitt Magique van Garancia

Chef lifestyle Judith (36) is een beautyaddict sinds ze op haar 14de stiekem het Estée Lauder-serum van haar moeder gebruikte. Ze test élke mascara en foundation die de redactie bereikt en gebruikt verder nagenoeg geen make-up, maar des te meer skincareproducten. Een verhoogde hartslag wordt bij haar vastgesteld wanneer ze een steengoed budgetproduct ontdekt.


Pschitt Magique van Garancia: 8,5/10


Prijs/kwaliteit

Bijna 34 euro is geen koopje, maar het flesje gaat zeker 2 maanden mee als je het product elke dag gebruikt.

Geur/textuur

Als je schudt met de flacon, hoor je een vloeistof, maar door te pompen komt er een dik schuim uit. De geur is fris en neutraal.

Pluspunten

  • Dit is een micropeeling zonder korrels, dus hij is heel zacht voor je huid. Het product exfolieert, dus dode huidcellen worden in alle zachtheid weggehaald.
  • Een scrub met korreltjes veroorzaakt soms puistjes omdat je je huid stimuleert en zo meer talg aan doet maken. Deze doet dat absoluut niet. Integendeel, ik heb de indruk dat mijn huid veel minder onzuiverheden vertoont.
  • De snelheid van het product is top: je brengt de mousse aan, wacht 30 seconden en spoelt hem weer af.
  • Dit flesje is een limited edition. De formule is dezelfde als voordien, maar de verpakking kreeg een mooi geprint jasje.
  • Deze peeling werkt het best als je hem een paar dagen vóór je een zelfbruiner aanbrengt, gebruikt. Zo is je huid extra glad en krijg je een gelijkmatige kleur.


Minpunten

Ik kan echt niets bedenken.

Zou ik het opnieuw kopen?

Jazeker. Wanneer deze flacon op is, haal ik een nieuwe! 

Ik neem me altijd voor twee keer per week te scrubben of peelen, maar soms gaat er een maand voorbij en ben ik het weer vergeten. Deze Pschitt Magique staat nu gewoon op mijn badkamermeubel; ik breng hem ’s morgens aan voor ik in de douche stap en kan hem na een halve minuut al afspoelen. Na een paar keer gebruiken heeft hij hetzelfde effect als een stevige peeling of scrub: mijn huid is gladder, oogt egaler en vertoont meer glow. Voor mij had die sensationele naam niet gehoeven, want ik heb dan de neiging de beloftes minder te geloven, maar dit product doet écht wat het claimt te doen. Het bestaat dan ook al tien jaar en won al enkele beautyprijzen.

Pschitt Magique Nouvelle Peau – € 33,77 – Garancia, apotheek en parafarmacie zoals iU.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '