Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Flair Beauty testteam: Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear

Eva (24) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een grote obsessie voor fashion & beauty heeft deze Russische ook een liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask to Clear: 8/10


Prijs/kwaliteit

€ 25 is misschien wat veel voor een kleimasker. Er zijn andere, goedkopere opties op de markt die ook goed werken. Maar Origins doet zeker wat het moet doen: de poriën vrijmaken.

Geur/textuur

Geur

Hij heeft niet meteen een sterke geur, wat wel goed is aangezien het masker toch even op je gezicht zit.

Textuur

Het masker heeft een zachte, dikke textuur. Bij het aanbrengen hecht hij zich makkelijk aan je huid waardoor je niet te snel vlekken maakt.

Pluspunten

Geen sterke geur, doet wat hij moet doen.

Minpunten

De prijs: het is niet meteen een van de goedkoopste zwarte kleimaskers, maar het is van heel goede kwaliteit. Hiervoor wil ik wel het geld neertellen als ik zeker weet dat het resultaat heeft.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes, ik gebruik deze bijna wekelijks. Zeker wanneer ik dagenlang veel make-up heb gedragen, helpt dit om mijn huid weer op te peppen.

Het is heel belangrijk om je huid eerst te preppen met een warme handdoek. Dit zet de poriën open zodat het masker zijn werk kan doen. Met een beetje lauw water komt alles makkelijk los en achteraf dep je (niet wrijven!) je gezicht droog. Mijn huid voelt heel schoon aan en ik heb echt het gevoel dat de poriën niet meer zo verstopt zitten als ervoor.

Origins Clear Improvement Active Charcoal Mask – € 25 (100ml) – Ici Paris, www.iciparisxl.be.

Flair Beauty testteam

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '