Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Hij verlengt niet alleen m’n wimpers, maar scheidt ze ook. Bovendien is één laagje genoeg voor een mooi resultaat.'

Flair Beauty testteam: Mascara False Lashes van MAC Cosmetics

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Mascara False Lashes van MAC Cosmetics: 9/10


Prijs/kwaliteit

Met z’n 24 euro bevindt deze mascara zich in de middenklasse qua prijs. De kwaliteit is bovengemiddeld, waardoor hij me elke cent waard lijkt.

Geur/textuur

Het borsteltje van deze mascara is bijzonder stevig. De formule zelf is dan weer opvallend licht en maakt m’n wimpers allesbehalve zwaar. 

Pluspunten

Deze False Lashes heeft alles wat een mascara moet hebben: hij krult m’n wimpers, klontert niet en scheidt m’n wimpers waardoor er een waaiereffect wordt gecreëerd. 

Minpunten

Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat deze mascara maar 8 gram bevat, wat me doet vermoeden dat hij misschien niet heel lang meegaat.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zonder twijfel.

Ik denk dat ik zonet m’n nieuwe favoriete mascara heb ontdekt. Toen ik ’m voor het eerst uit de verpakking haalde, leek de borstel mij wat droog, maar dat was absoluut niet het geval. Deze mascara kan je bijzonder vlot aanbrengen. Hoewel hij de naam ‘False Lashes’ meekreeg, creëert deze mascara zeker geen doll face-look à la Twiggy. Hij verlengt niet alleen m’n wimpers, maar scheidt ze ook. Bovendien is één laagje genoeg voor een mooi resultaat.

Mascara False Lashes van MAC Cosmetics – € 24 – te koop in de MAC Store of online.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '