Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Alles aan dit paletje is goed. Voor € 10,99 krijg je een kwalitatieve concealer met perfecte dekking, een fantastische highlighter en een goed contourproduct.'

Flair Beauty testteam: Insta Conceal & Contour van Rimmel

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.


Insta Conceal & Contour van Rimmel: 9,5/10


Prijs/kwaliteit

€ 10,99 een zéér goede prijs/kwaliteit

Geur/textuur

Het paletje bestaat uit drie verschillende producten: een highlighter, een concealer en een contourproduct.

Pluspunten

Alles aan dit paletje is goed. Voor € 10,99 krijg je een kwalitatieve concealer met perfecte dekking, een fantastische highlighter en een goed contourproduct. Ik gebruik de concealer onder mijn ogen, naast mijn neusvleugels en naast mijn mondhoeken. De highlighter gaat op mijn jukbeenderen, op mijn voorhoofd en op mijn kin. Ik had maar heel weinig product nodig, en ik vind een foundation zelfs overbodig worden als ik dit paletje gebruik. Het contourproduct gebruik ik minder vaak.

Minpunten

Persoonlijk zou ik het niet erg vinden als er geen contourproduct in het doosje zat, omdat ik dat veel minder intensief gebruik. Maar dat is nu eenmaal het opzet van het paletje, dus ik begrijp uiteraard dat-ie er wél inzit. Voor de rest: 0 klachten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut. 

Een fantastisch paletje voor een kleine prijs. Ik ben zo onder de indruk dat ik prompt naar Di ben gereden om te zien wat voor andere schatten er nog in het Rimmelassortiment te vinden zijn.

Insta Conceal & Contour – € 10,99 – Rimmel, drogist.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '