Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'De eindejaarscollectie van L'Oréal Paris brengt dit jaar een metallic kerst met zich mee. Met een eyeliner, nieuwe Infallible Paint oog- en lipkleuren en highlightproducten jingle je all the way.'

Flair Beauty testteam: Infallible Eye Paint van L’Oréal

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Infallible Eye Paint in de tint ‘Diamonds’ en ‘Man Down’ uit de Merry Metals Christmas-collectie van L’Oréal: 8/10


Prijs/kwaliteit

Deze eye paints kosten net geen 10 euro, en dat lijkt me een faire prijs. De formule is behoorlijk intens, waardoor je er niet veel van hoeft te gebruiken en er dus lang mee doet.

Geur/textuur

De verpakking lijkt op die van een lipgloss, al is de formule eerder mat en met een metallic finish.

Pluspunten

De formule voelt aan als een matte lipstick en ‘smeert’ erg makkelijk over het ooglid. Na enkele seconden wachten – de formule is vrij nat in het begin – kan ik mijn ogen openen en zijn mijn oogleden weer droog.

Minpunten

Hoewel de formule makkelijk smeert, heb ik de indruk dat het penseeltje niet altijd even handig is. Ofwel zit er niet genoeg formule op, ofwel net te veel. Doseren is dus niet zo makkelijk.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker. Deze eye paints overleefden de danstest met glans. Niet slecht voor een product van amper 10 euro.

Oogmake-up uit een buisje in plaats van uit een oogschaduwpalet: het was nieuw voor mij, maar ik ben fan. Mits een goede primer – ik gebruikte de 24H Shadow Base Eye Primer van Bourjois – blijft deze eye paint verrassend lang én goed zitten. Ik ging er zelfs mee uit, en na een avondje dansen (en dus zweten) zag mijn make-up er nog even goed uit als aan het begin van de avond. Een winner!

Infallible Eye Paint in de tint ‘Diamonds’


Infallible Eye Paint in de tint ‘Man Down’


[td_smart_list_end]

Infallible Eye Paint in de tint ‘Diamonds’ en ‘Man Down’ van L’Oréal – € 9,99 per stuk – verkrijgbaar bij Di.

Lees meer beautyreviews: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '