Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
©  Flair

'Het lijkt of dit tanning water niets doet. En dat is meteen zijn grootste voordeel: het natuurlijke effect.'

Flair Beauty testteam: Face Tan Water van Eco by Sonya

Judith (38), chef lifestyle Flair, werkte 10 jaar als mode- en beautyjournaliste voor Flair en is 5 jaar chef lifestyle. Ze vindt alles wat in de beautykast staat interessant, maar test het liefst nieuwe foundations en mascara’s uit. Wat parfums betreft, is ze een lastige klant, want er zijn er maar een paar die ze écht lekker vindt ruiken bij zichzelf. Oogschaduw, lipstick en wenkbrauwpotloden doen haar niet veel, maar naar de perfecte blush blijft ze steeds op zoek.

Face Tan Water van Eco by Sonya: 8/10
Prijs/kwaliteit:

Er zijn veel goedkopere zelfbruiners op de markt, maar deze textuur is toch uniek genoeg om er wat meer aan uit te geven.

Gebruik:

Dit Face Tan Water wordt op de site van Organic Tan omschreven als een serum, maar het heeft eigenlijk echt een watertextuur. Je brengt het aan met een watje, en -al naargelang hoe intens je het effect wil- zo vaak je wil. Dat kan ’s morgens en ’s avonds zijn, enkel ’s morgens of maar een paar keer per week. Het is een zelfbruiner die 100% natuurlijk en vegan is, én bovendien bevat hij hyaluronzuur zodat je huid niet uitdroogt.

Pluspunten:

  • Het gebruiksgemak: op een watje aanbrengen, over je gezicht en hals halen zoals je met een toner zou doen en klaar!
  • Het resultaat. Het lijkt of dit tanning water niets doet. Alleszins, je ziét geen opmerkelijk verschil. Wat eigenlijk meteen zijn grootste voordeel is, want er is wel een verschil, het is alleen super naturel.
  • Ik krijg van nagenoeg alle zelfbruiners puistjes, het lijkt of ze mijn poriën verstoppen. Dat is met dit watertje absoluut niet het geval: ik kan het gewoon aanbrengen, dagcrème eroverheen en mijn huid voelt niet verstikt aan.
  • De geur. Ik merk soms een héél lichte selftangeur, maar die is verwaarloosbaar tegenover concurrenten.


Minpunten:

  • Het merk roept ‘Ditch your foundation!’. En hoewel je een gezonde, ultranaturelle glow en teint krijgt, die iets egaler is, werkt hij niet camouflerend. Al kan ik wel zeggen dat ik nu met één druppeltje foundation toekom.


Blijver?

Absoluut! Ik vind dit het ideale product om in de herfst en winter te gebruiken: hij maakt je huid een tikje bruiner op een naturelle manier, is gemakkelijk in gebruik én hij haalt een grauwe ondertoon weg uit je huid.

Face Tan Water – € 35,95  Eco by Sonya, via organictan.nl (of bol.com)

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '