Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Je brengt het twee à drie keer per week aan voor je gaat slapen. Je hoeft dus niet te wachten tot het ingewerkt is of tot je het kan afspoelen.'

Flair Beauty testteam: Drink Up Intensive Overnight Mask van Origins

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar hét perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


Origins Drink Up Intensive Overnight Mask: 8/10


Prijs/kwaliteit

Niet heel goedkoop, maar je hebt slechts een klein beetje van het product nodig en kan er dus maanden van genieten. Persoonlijk ben ik erg tevreden van de werking, dus naar mijn mening is het masker zijn geld zeker waard.

Geur/textuur

Het maskertje heeft een frisse en fruitige geur, maar deze is zeker niet overheersend. Ook de textuur van het masker is heel aangenaam. Het voelt eerder aan als een crème en laat zich makkelijk uitsmeren over je huid.

Pluspunten

Een ideaal masker als je weinig tijd hebt. Je brengt het twee à drie keer per week aan voor je gaat slapen. Je hoeft dus niet te wachten tot het ingewerkt is of tot je het kan afspoelen. Je huid voelt meteen gehydrateerd aan en je kan het zowel tijdens de zomer- als de wintermaanden gebruiken. Tip: heb je een lange vlucht voor de boeg? Neem dit maskertje dan zeker mee in je bagage. Als je lang reist, verliest je huid vaak veel vocht. Met dit maskertje kan je ze meteen weer herstellen. Het masker laat een gezonde gloed op je gelaat achter, dus wanneer je ’s ochtends opstaat ziet je teint er fris en stralend uit.

Minpunten

Het is niet geschikt voor elk huidtype. Als je een normale tot een droge huid hebt, is het zeker een aanrader. Heb je een gecombineerde of een vette huid? Dan is dit maskertje misschien iets te rijk voor jou.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zeker. Mijn huid voelt, zowel in de zomer als in de winter, vaak droog aan en dan is dit masker ideaal. Het maskertje doet z’n werk terwijl je slaapt en je staat op met een huid die er gezond uitziet en zacht aanvoelt.

Het maskertje met avocado, abrikoospitolie en Japans zeegras is heel makkelijk in gebruik. Aanbrengen voor het slapen gaan op een gereinigde huid en ’s morgens afspoelen. Na één keer proberen, was ik al aangenaam verrast door het resultaat: mijn huid voelde minder droog aan en had een mooie teint. Wanneer ik het gebruik, doe ik mijn haar wel in een knotje om te gaan slapen. Het product trekt namelijk niet volledig in en zo voorkom ik dat mijn haar in contact komt met het masker.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask – € 25 euro (100 ml) – ICI PARIS XL, www.iciparisxl.be.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '