Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het masker warmt op tot zo'n 40 graden waardoor het je een lekker ontspannend gevoel geeft.'

Flair Beauty testteam: Deluxe Heated Eye-Mask van SANUI

Webredactrice Sandie (28) werkt al vier jaar voor Flair, maar is al sinds jonge leeftijd verliefd op alles wat met make-up te maken heeft. Ook nu ze volwassen (althans, volgens haar identiteitskaart) is, is haar liefde voor all things beauty nog niet over. Vooral oogschaduwdoosjes, lippenstiften en foundations hebben een speciaal plaatsje in haar hart.

Deluxe Heated Eye-Mask van SANUI: 8/10
Prijs/kwaliteit:

Een doosje kost € 20 en bevat vijf maskers. Omgerekend betaal je per oogmasker dus € 4 euro, wat volgens mijn mening zeker niet verkeerd is.

Geur/textuur:

Het masker bevat een subtiel parfum dat ontwikkeld werd door de Franse parfumeur Emmanuel Phillip. Al moet ik eerlijk toegeven dat de geur mij nauwelijks is opgevallen. Verder voelt het oogmasker door de iets dikkere textuur heel zacht en aangenaam aan op de huid. Je merkt wel echt dat je te maken hebt met een luxeproduct.

Pluspunten:

Het oogmasker zelf werd ontwikkeld door Sofie Valkiers, de oprichtster van SANUI. Zij was op zoek naar iets dat haar zou helpen indommelen ongeacht een jetlag, stress of andere omstandigheden. En dat is exact wat het masker doet, want door de warmte die het afgeeft, bezorgt het je echt een ontspannen gevoel.

Als je de verpakking opent, begint het masker meteen op te warmen tot ongeveer 40 graden. Vervolgens leg je het op je ogen en laat je het een kwartiertje z’n werk doen. Aan weerskanten van het oogmasker zit een elastiekje waardoor je het makkelijk achter je oren kan bevestigen. Verder voelt de stof van het masker ook heel fijn en kwalitatief aan.

Minpunten:

Volgens de verpakking heeft masker een dubbele werking. Enerzijds gaat het de zone rond je ogen verfrissen en verzachten. Daarnaast heeft het – door de warmte die het masker vrijgeeft – ook een relaxerend effect. Ontspannend is het ritueel zeker, maar omdat het juist warm aanvoelt, vond ik het niet per se verfrissend.

Een blijver?

Zeker. Nu heb ik masker overdag getest en vond ik het een beetje vreemd om vijftien minuten met gesloten ogen te zitten. Mij lijkt het dus ideaal om het oogmasker te proberen terwijl je een bad neemt of wanneer je op het vliegtuig zit. Dankzij het stijlvolle design ziet het er ook allesbehalve gek uit, dus je hoeft je zeker geen zorgen te maken om vreemde blikken.

Productinfo:

Deluxe Heated Eye-Mask van SANUI – € 20 – sanui-antwerp.com

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '