Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Als je ‘m op je lippen aanbrengt, lijkt het alsof je net een glas rode wijn hebt gedronken.'

Flair Beauty testteam: Crushed Lip Colour in de tint Cranberry van Bobbi Brown

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Crushed Lip Colour in de tint Cranberry van Bobbi Brown: 9/10


Prijs/kwaliteit

De Crushed Lip Colour zit in een hogere prijscategorie, maar de kwaliteit is dan ook bovengemiddeld.

Geur/textuur

Deze lippenstift heeft een semi-matte finish, maar is tegelijkertijd erg gepigmenteerd en voedend (wanneer je ‘m aanbrengt, voelt hij aan als een balsem). De geur is eerder neutraal.

Pluspunten

Het leuke aan de Crushed Lip Colour is dat hij gepigmenteerd maar toch niet te fel is. Als je ‘m op je lippen aanbrengt, lijkt het alsof je net een glas rode wijn hebt gedronken. Hoewel ik maar één laagje moet aanbrengen om meteen het effect te zien, blijft hij perfect zitten nadat ik van mijn koffie drink. Naargelang de dag vordert, vervaagt de lipstick wel een beetje, maar de kleur blijft.

Minpunten

Het enige minpuntje aan deze lipstick is dat de kleur van de verpakking – er is keuze uit 20 verschillende tinten – niet helemaal overeenstemt met de kleur op je lippen. Ik raad dan ook aan de Crushed Lip Colour niet online te kopen, maar eerst te testen bij de parfumerie.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes! Maar niet online om zeker te zijn van het kleureffect op mijn lippen.

Deze tint (‘Cranberry’) bleek niet helemaal m’n ding, maar ik ben wél fan van de subtiele kleur op m’n lippen die tegelijkertijd gepigmenteerd genoeg is om een hele dag lang te blijven zitten.

Crushed Lip Colour in de tint Cranberry van Bobbi Brown – € 28 – Parfuma

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '