Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Hoewel het geen balsems zijn, merk je toch dat deze lippennen ook een verzorgende werking hebben.'

Flair Beauty testteam: cadeauset van drie glossy lippennen van Yves Rocher

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Cadeauset van drie glossy lippennen van Yves Rocher in de tinten Parfait Rose Claire, Pourpre Lumineux en Rouge Bordeaux: 8/10


Prijs/kwaliteit

Deze cadeauset van drie lippennen kost 14,90 euro: daar kan een mens niet voor sukkelen! Qua prijs-kwaliteitverhouding is dit een zeer goede aankoop.

Geur/textuur

De lippennen zijn licht geparfumeerd, maar de geur is erg subtiel. Alle drie hebben ze een parelmoeren finish wat zorgt voor een iriserend effect op je lippen. 

Pluspunten

De kleur op je mond komt helemaal overeen met de kleur van de verpakking: een groot pluspunt, vind ik. Hoewel het geen balsems zijn, merk je toch dat deze lippennen ook een verzorgende werking hebben. Ze voelen erg zacht aan en drogen je lippen niet uit.

Minpunten

Persoonlijk ben ik niet zo’n fan van iriserende lipstick, al is de shimmer bij deze pennen erg subtiel.

Zou ik het opnieuw kopen?

Yes! Vooral de tint Pourpre Lumineux vind ik heel mooi.

Van de twee rode tinten heb je maar een laagje nodig om meteen het effect te zien. Met de perzikkleurige tint Parfait Rose Claire moet je enkele keren over je lippen gaan. Toch zijn alle drie de pennen erg intens qua kleur en dat blijft ook zo nadat ik iets eet en drink. Tuurlijk vervagen ze een beetje, maar de intensiteit van de kleur blijft.

Cadeauset van drie glossy lippennen


Parfait Rose Claire


Pourpre Lumineux


Rouge Bordeaux


[td_smart_list_end]

Cadeauset van drie glossy lippennen in de tinten Parfait Rose Claire, Pourpre Lumineux en Rouge Bordeaux – € 14,90 – Yves Rocher.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '