Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik gebruik hem als toner na het reinigen en stop hem dan vervolgens in mijn handtas om mijn huid op de redactiekantoren te hydrateren.'

Flair Beauty testteam: Brume Hydro-Tonique van Novexpert

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.


Brume Hydro-Tonique van Novexpert: 8/10


Prijs/kwaliteit

€ 22,90 voor 100 ml. Redelijk duur voor een hydraterend watertje.

Textuur/geur

Een hele fijne waterige spray die je op elk moment van de dag over je gezicht kan sprayen of kan gebruiken als toner na het reinigen ’s ochtends en ’s avonds. Er zit – helaas – wel een parfum in dit product.

Pluspunten

Meestal vind ik die watersprays een verspilling van het geld. Maar deze spray op basis van hyaluronzuur is een verrijking voor mijn beautykast. Ik gebruik hem als toner na het reinigen en stop hem dan vervolgens in mijn handtas om mijn huid op de redactiekantoren te hydrateren. Dat geeft een verfrissend effect en ik heb het gevoel dat mijn huid ervan opkikkert.

 

Minpunten

Het parfum dat erin zit, ruikt aangenaam, maar ik vind het een onnodig ingrediënt omdat het doorgaans geen positieve bijdrage levert aan mijn huid. De sproeiknop is mechanisch, daardoor doseert hij niet makkelijk als je van dichtbij spuit, maar eens je dat door hebt, werkt hij prima.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik denk het wel.

Ik ben hoe langer hoe meer fan van de producten van Novexpert. En ook deze Brume Hydro-Tonique steekt met kop en schouders boven zijn concurrenten uit. Fijn product, makkelijk in gebruik en effectief.

Brume Hydro-Tonique – € 22,90 – Novexpert, Ici Paris XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '