Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Werkt dit beautyproduct zoals het moet? De beautyredactrices van Flair testen het uit!

Flair Beauty testteam: Brow Precise Fiber Filler van Maybelline

Beautyvlogger Charlotte (25) heeft een onvoorwaardelijke liefde voor warme oogschaduwkleuren en voert een eeuwige zoektocht naar de meest ‘onzichtbare’ foundation. Ze heeft meer lipsticks dan kledingstukken en staat bij vriendinnen bekend als aanspreekpunt voor gratis beautyadvies.


Brow Precise Fiber Filler van Maybelline: 9,5/10


Prijs/kwaliteit

Het feit dat deze topper nog geen tien euro kost vind ik fantastisch. Ik ken maar één ander product dat hieraan zou kunnen tippen en dat kost driedubbel zoveel.

Textuur

Deze getinte wenkbrauwmascara bevat kleine haartjes of ‘fibers’ die je wenkbrauwen voller maken en dat is meteen ook z’n grote sterkte.

Pluspunten

Je kan ‘m heel makkelijk aanbrengen dankzij de handige vorm van de applicator. Met het fijne puntje kan je erg nauwkeurig werken. De kleine haartjes doen exact wat ze moeten doen en vullen de minder begroeide plekjes in mijn wenkbrauwen op zodat ze veel voller lijken.

Minpunten

Ik ondervond maar één klein minpuntje. De eerste keren dat je de Fiber Filler gebruikt, zit er vaak heel veel product op de applicator. Dat maakt het effect soms iets te intens. Tip: schraap wat product van het borsteltje voor je het aanbrengt.

Zou ik het opnieuw kopen?

Dat heb ik intussen al zo’n drie keer gedaan. Dus ja, ja, ja!

Ik testte dit product uit voor een video en kan sindsdien geen dag meer zonder. Voordien gebruikte ik een wenkbrauwpotlood om mijn wenkbrauwen op te vullen en een transparante gel om de haartjes te fixeren. Deze wenkbrauwmascara doet beide en dat in de helft van de tijd. Zelfs op een no-make-up-day speel ik hiermee toch stiekem een beetje vals.

 

Brow Precise Fiber Filler – € 8,99 – Maybelline, bij Kruidvat en Di.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '