Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'In Amerika is het bovendien een van de best verkochte producten en werd het ook goedgekeurd door de ADA (American Dental Association).'

Flair Beauty testteam: 3D White Luxe Professional Effects van CREST

Webredactrice Sandie (26) schuimt continu Pinterest af in haar zoektocht naar het perfecte kapsel, is verslaafd aan felle lipstickkleuren, kan niet meer zonder haar lifesaving concealer én haar kat Ellie (maar dat is een ander verhaal).


3D White Luxe Professional Effects van CREST: 9/10 


Prijs/kwaliteit

Je tanden bleken is een dure zaak, dus € 33,95 voor tien strips (voor een hele behandeling van 20 strips betaal je € 62,95) vind ik een prima prijs.

Textuur/geur

De tien strips zijn afzonderlijk verpakt en in elk pakketje vind je twee strips; een voor de bovenkant van je tanden en een voor de onderkant. Op het eerste gezicht lijken het twee plastic strookjes, maar wanneer je ze op je tanden kleeft, zie je dat het product begint te werken. In het begin kan het raar aanvoelen, maar de strips hebben verder geen opvallende geur of smaak.

Pluspunten

De strips maken je tanden écht witter. Er zijn veel producten op de markt die dat beweren, maar vervolgens hun werk niet doen, en dat is bij deze 3D White Luxe Professional Effects absoluut niet het geval. Verder is € 33,95 een schappelijke prijs, want bij de tandarts betaal je vaak een stuk meer.

Het product is ook makkelijk in gebruik. Je kleeft de strips op je tanden en vervolgens laat je het product zijn werk doen. Na 30 minuten kan je ze er makkelijk weer af halen. Die handeling herhaal je op de resterende dagen.

Minpunten

Persoonlijk heb ik er geen last van ondervonden, maar enkele van mijn vriendinnen hadden af en toe last van gevoelige tanden terwijl ze met de kuur bezig waren. Indien dat het geval is, kan je beter een paar dagen wachten en de behandeling daarna hervatten.

Zou ik het opnieuw kopen?

Absoluut, want dat doe ik al jaren. Ik koop de strips al sinds ik op de hogeschool zat en veel van mijn vriendinnen zijn ook fan. Ze maken je tanden daadwerkelijk witter, en dat zonder ze te beschadigen. Af en toe kan je misschien last hebben van gevoelige tanden, maar dat is voor mij geen reden om de strips niet meer te kopen. Deze van CREST bevatten peroxide, het bestanddeel dat tandartsen gebruiken om tanden te bleken, maar dan in een lagere concentratie. Als je de gebruiksaanwijzing opvolgt, kan je de strips op een veilige manier gebruiken. In Amerika is dit bovendien een van de best verkochte producten en werd het ook goedgekeurd door de ADA (American Dental Association).

Het resultaat blijft ongeveer een jaar mooi, maar dat varieert natuurlijk van persoon tot persoon. Als ik merk dat mijn tanden iets geler geworden zijn, bestel ik opnieuw een setje, maar dat is zeker niet ieder jaar het geval.

3D White Luxe Professional Effects – € 33,95 – CREST, www.whitestrips-shop.nl.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '