Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Photo News

Al gaat Kim Kardashian wel heel ver!

TREND ALERT: celebs flaneren massaal in dit oogverblindende neonkleurtjeNadat de neontrend onze beautykast eerder deze zomer al helemaal wist in te palmen, lijkt onze garderobe nu officieel aan de beurt te zijn. Jawel, sterren als Blake Lively en Rita Ora vallen voor pakken in knalgroen of nauw aansluitende jurken in snoeproze. Maar als één iemand de kroon weet te spannen in die fluorescerende kleurtjes, dan is het wel Kim Kardashian. Zet je zonnebril alvast op, want deze modetrend is letterlijk oogverblindend!


Trends komen en gaan, maar als toonaangevende modelabels als Prada en Marni zich ermee bemoeien, kan je maar beter je kleerkast meteen upgraden. De kleuren die je nu en komend seizoen in huis moet halen, heb je hoogstwaarschijnlijk al in je pennenzak zitten. Van knalgroen tot gloeiend geel: hoe kleurrijker, hoe beter. En dat motto lijkt Kim Kardashian wel erg letterlijk te nemen.

Van de jurk tot de Lamborghini


Sinds Kim haar mooie gezichtje liet zien op de Louis Vuitton-mannenshow van Virgil Abloh in Parijs, draagt de realityster onophoudelijk neon. En dan hebben we het niet over een statementhandtas of een paar knallende pumps. Nee, als Kim iets doet, is dat met volle overgave, en dat zullen we geweten hebben. Wie eens even door haar Instagramaccount scrolt, merkt meteen dat Kim zich van top tot teen in de meest oogverblindende tinten hult. Zelfs haar kapsel en jaloersmakende collectie dure wagens moesten eraan geloven. Hoewel wij het voorlopig op een gekleurde eyeliner houden, zeg je in de mode beter nooit nooit. Wat denk jij? ?

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Neon

Tekst: Chloë Foubert


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '