Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Ring van steen

Ik heb een bak vol mooie ringen, maar er kunnen altijd nog wel een paar mooie bij ;-). Check hier hoe ik eenvoudig een mooie ring maak met steen!


Ik heb een tuin vol met mooie stenen, dus het was makkelijk om een mooie te vinden. Voor deze ring gebruik ik een steen met een platte achterkant, zodat ik deze kan plakken op de metalen vingerring.

Check hier wat ik verder allemaal heb gebruikt:Je kunt ervoor kiezen om je steen te wassen en dan op de metalen vingerring te plakken. Ik ben net een stapje verder gegaan en heb de ring een gouden kleurtje gegeven met spuitverf.Als je dit ook gaat doen, moet je ervoor zorgen dat je een krantje gebruikt, want de spuitverf maakt aardig wat troep. En spuit altijd vanaf een afstand, niet te dichtbij! Laat de verf goed drogen.Ik heb een haardroger gebruikt om de verf te laten drogen. Hoe bedoel je ongeduldig, lol. Bij de volgende stap heb ik de steen geplakt op de vingerring. Je kunt aardig wat lijm gebruiken, want de ring moet goed vast zitten.En zorg ervoor dat je dit allemaal goed laat drogen, want hij ligt er zo weer af! Ik heb ‘m een nachtje laten drogen. De volgende dag zat hij muurvast.Het eindresultaat! Is hij niet mooi?En o ja: in het begin zei ik toch dat je de steen niet hoeft te verven? Bij deze ring plak je alleen de steen op de vingerring en draai je er een metalen draadje omheen. That’s it!

Zo, ik heb weer twee mooie ringen. Ik denk dat binnenkort nog een sieradenbakje moet kopen voor al die ringen. Of ik maak ‘m gewoon zelf. Een nieuwe diy, wie weet!

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '