Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Van een funky skipak over een sweater tot een zonnebril met getinte glazen.

OPROEP: draag jij een retro kledingstuk of accessoire van je mama, papa of (over)grootouders?

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

‘Alles komt terug’ klonk het weleens als we op bezoek waren bij oma en ze ons de zoveelste jas of trui uit haar kleerkast wou aansmeren. Hoe vervelend je dat als tiener toen misschien ook vond, de dame had wel groot gelijk. Van funky skipakken tot zonnebrillen met getinte glazen: heel wat retro stukken domineren het modebeeld weer. Kreeg jij zo’n stuk van je mama, papa of (over)grootouders en draag je het vandaag met trots? Dan ben jij de geknipte persoon voor onze modeshoot!

Een Chanel 2.55, een trenchcoat van Burberry… Sommige stukken worden met de jaren dat je ze bewaard alleen maar kostbaarder. Maar dat geldt heus niet alleen voor designeritems. Iedereen heeft wel een stuk in de kast hangen dat op het eerste gezicht misschien niet heel bijzonder lijkt, maar dat een verhaal met zich meedraagt waardoor het van onschatbare waarde is. Gaf jouw mama je haar skipak waarmee ze in de jaren 80 van de Zwitserse bergen zoefde? Of heb jij een oversized sweater van je papa opgeëist waarmee hij jaren geleden wekelijks naar de tennisbaan trok? Voor een modeshoot in Flair zijn we op zoek naar lezers die met zo’n ‘erfstuk’ voor de camera willen schitteren en ons hun verhaal willen toevertrouwen.  

De fotoshoot zal in februari plaatsvinden in onze studio’s in Kontich (Antwerpen). Laat in onderstaand formulier dus zeker weten of je je uitsluitend kan vrijmaken in het weekend of ook op weekdagen. Mocht je nog over beeldmateriaal beschikken waarop je mama, papa, grootouder etc. in het kledingstuk of met het accessoire te zien is, is dat uiteraard een mooie meerwaarde.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '