https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: monki

Gevaarlijk, héél gevaarlijk.

Shopaholics, opgelet: Monki shop je vanaf dit najaar ook op Zalando

Monki heeft al winkels in Antwerpen en Gent, en vanaf dit najaar kunnen ook alle online shoppers hun slag slaan bij het Scandinavische modemerk. Vanaf de herst zal het namelijk ook beschikbaar zijn op Zalando. Steek je bankkaart dus maar niet te ver weg!


In november opende Monki z’n allereerste winkel in Antwerpen, en sinds vorige maand kan je het merk ook in Gent shoppen. Binnenkort wordt het nog een tikkeltje toegankelijker, want vanaf het najaar zal Zalando het modemerk aanbieden aan online shoppers in maar liefst veertien verschillende landen.

‘Dit is het begin van een fantastische samenwerking tussen Monki en Zalando’,  zegt Lea Rytz Goldman, Managing Director bij Monki. ‘We willen dolgraag onze kleding aanbieden aan zo veel mogelijk mensen, dus dit is de geknipte kans!’

Ook bij Zalando zelf zijn ze enthousiast over de samenwerking. We willen onze klanten het beste modeassortiment aanbieden. Daarom zijn we erg blij dat we gaan samenwerken met Monki. Voor ons is het belangrijk om een merk aan te bieden waar zowel wij als onze klanten in geloven, klinkt het bij het online modeplatform.

Nog meer shoppen: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content