Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© @chiaraferragnicollection via Instagram

De sneakers vliegen de deur uit, dus snel zijn is de boodschap!

ZIEN: Italiaanse blogger Chiara Ferragni ontwerpt schitterende collectie voor Converse

Tussen het op de wereld zetten van een van de schattigste baby’s ever en het organiseren van het huwelijk van de eeuw – sorry Harry & Meghan – vond Chiara Ferragni (31) merkwaardig genoeg ook nog de tijd om een collectie te ontwerpen voor Converse. De Italiaanse influencer gaf de iconische Chuck Taylor All Star een schitterende make-over die ons hart sneller doet slaan.


Converse slaat de handen in elkaar met Chiara Ferragni, Italiaans modeblogger en veruit de meest beroemde influencer ter wereld. Het Amerikaanse sneakerlabel liet de 31-jarige blondine de iconische Chuck Taylor All Star onder handen nemen en dat resulteerde in een – letterlijk – schitterende collectie.

Ferragni koos ervoor om de stoffen sneakers in een glitterjasje te steken en voorzag ze van haar eigen logo, het befaamde oogje. De ontwerpen van de pasgetrouwde Chiara zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitgaven: de One Star (beter bekend als de ‘lage’ All Star), de High Top (de ‘hoge’ All Star) en de One Star Platform (de ‘lage’ All Star met plateauzolen).

Reken tussen de € 120 en € 130 voor een paar. De sneakers vliegen de deur uit, dus wees er snel bij!

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '