Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Stradivarius

Ein-de-lijk een Belgische vestiging waar we onze bankrekening kunnen plunderen!

YASSS: in dit shoppingcenter opent binnenkort de allereerste Stradivarius-winkel

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

We houden al jaren onze fingers crossed in de hoop dat Stradivarius, die coole Spaanse kledingketen, eens een winkel opent in ons land. En die inspanning wordt nu eindelijk beloond, want de eerste Belgische vestiging is nu officieel aangekondigd. Jump for joy, ladies!


Toegegeven, je kan al een tijdje items vanuit ons land bestellen via de webshop van Stradivarius alsook via Zalando. Toch zien we er allemaal tegenop om de items die niet passen weer terug te moeten sturen. De openingsuren van het postkantoor zijn nu eenmaal niet afgestemd op ons drukke leventje. Kortom: er gaat niets boven een fysieke winkel, maar de dichtstbijzijnde vestigingen bevonden zich tot voor kort enkel in Utrecht of het Franse Rijsel. Tot voor kort, want er opent binnenkort eindelijk een Belgische vestiging de deuren en die eer is weggelegd voor het Wijnegem Shopping Center (ofte Wijnegem Shop Eat Enjoy).

Take my money!


Het winkelcentrum maakte het nieuws gisteravond zelf bekend via sociale media en fashionista’s zijn alvast laaiend enthousiast! Can you blame them? Wanneer de Stradivarius-winkel exact zijn deuren zal openen, is echter nog niet bekend. Er wordt in ieder geval wel al volop gezocht naar enthousiaste medewerkers.

https://www.instagram.com/wijnegem.shop.eat.enjoy/?utm_source=ig_embed

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '