Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Je kan haar geheime wapen al voor minder dan 10 euro in huis halen.

Drew Barrymore gebruikt dit verrassende product voor haar nonchalante beach waves

Droom jij van die nonchalante en natuurlijke beach waves, maar ben je helaas niet gezegend met een natuurlijke slag in je haar? Dan moet je deze tip van Drew Barrymore zeker eens proberen. De actrice gebruikt namelijk een verrassend product om haar lokken in model te krijgen.


Hoewel Drew Barrymore van zichzelf al een natuurlijke slag in haar lokken (lucky her!) heeft, gebruikt ze toch nog een product om de natuur een handje te helpen. Om de textuur van haar lokken nog beter te doen uitkomen, zweert ze namelijk bij een verrassend (betaalbaar) beautyproduct.

Beach waves zoals Drew Barrymore


Zo gebruikt ze de Facial Spray van Evian om haar beach waves pas echt tot zijn recht te laten komen. En de naam van het product zegt het eigenlijk zelf al. Normaal gebruik je de spray voor je gezicht, maar volgens Drew werkt het wonderen voor de textuur van haar coupe.

In een enthousiaste post op Instagram deelde ze alvast haar bevindingen. ‘Je kan het product perfect verdelen over je haar en het geeft je lokken een subtiele wave wanneer je een kleine hoeveelheid aanbrengt op droog haar. Voor de rest hoef je niets te doen! Laat het product gewoon zijn werk doen. Het geeft je een hele subtiele slag, maar je kan je lokken ook kneden met je vingers voor wat extra effect.’ Ben jij al jaren fan van de beach waves van Drew Barrymore? Dan moet je haar ultieme truc zeker eens proberen!

Last but not least heeft de actrice nog een tip voor wie kinderen heeft. Zo gebruikt ze de spray ook om het haar van haar dochters uit te kammen. Net omdat het product zo mild is, is het ook hier enorm geschikt voor. Good to know!

De Facial Spray van Evian is online te koop voor 8,60 euro.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '