Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Mijn lokken voelen zijdezacht en gehydrateerd aan.'

Flair Beauty testteam: Dream Long Steam Mask van Elsève

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – elke dag een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


Dream Long Steam Mask van Elsève: 7/10 


Prijs/kwaliteit

Dit stoommasker belooft gevoed haar in 10 minuten en maakt zijn belofte waar: z’n € 3,99 meer dan waard als je ’t mij vraagt!

Geur/textuur

Zowel de geur als de textuur van de balsem die bij dit masker zit, lijkt op die van een standaard conditioner. 

Pluspunten

De balsem is makkelijk aan te brengen en spoelt net zo makkelijk uit. M’n haar is niet vet of weegt niet zwaar zodra het droog is, wat me bij andere haarmaskers al wel overkomen is. 

Minpunten

Voor mijn bob zat er meer dan genoeg balsem in het zakje, voor mensen met lange lokken vrees ik dat dat niet het geval is. Zodra je de balsem hebt aangebracht, moet je het kapje opzetten en vervolgens je haar masseren om de warmte te activeren. Het kapje is echter vrij groot, waardoor mijn haar eronderuit komt piepen en ik constant m’n lokken moet terugduwen. Niet ideaal. Misschien is een knijpspeld wel handiger?

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik verkies haarmaskers die minder arbeidsintensief zijn en waarbij achteraf geen opruimwerk bij komt kijken.

Deze combinatie van balsem + kapje fungeert als ‘hot spa’ voor je haar en het resultaat mag er zeker zijn. Mijn lokken voelen zijdezacht en gehydrateerd aan. Het proces is voor mij echter iets te omslachtig. Eerst moet je de balsem aanbrengen en achteraf het kapje dat doordrenkt is met een olie: sticky fingers gegarandeerd! Ik raad dan ook aan om dit masker te gebruiken op een dag waarop je alle tijd hebt.

Dream Long Steam Mask – € 3,99 – Elsève, verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '