https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Tjorven Boucher

Perfect voor tijdens de herfst- én wintermaanden.

Fan van donkere lippenstift? Probeer dan zeker eens dit make-uptrucje uit

Fan van donkere lipstick? Dan is het hoog tijd om je favoriete exemplaar weer naar boven te halen, want de herfst is hét moment bij uitstek om een donkerrode lipkleur te dragen. Wij geven je alvast nog enkele tips mee die helpen om je lippen perfect te omlijnen.


Donkere lippenstiften zijn vooral populair tijdens het najaar. Past perfect bij alle herfsttinten die momenteel onze garderobe domineren en het ziet er ook nog eens ontzettend chic uit. Kies dus je favoriete donkerrode, -paarse of –bruine lipstick uit en draag hem dit najaar met trots.

Meer diepte en dimensie


Wil je er zeker van zijn dat de kleur er perfect uitziet op je lippen? Probeer dan volgende tip zeker eens uit. ‘Om meer dimensie en diepte te creëren, wil je verschillende kleuren door elkaar gebruiken’, aldus make-upartiest Nick Barose. Belangrijk hier is dat je de kleur telkens dun aanbrengt, want anders voelt het al snel minder fijn aan.

Het kost je misschien iets meer tijd, maar het uiteindelijke resultaat ziet er een stuk natuurlijker uit. ‘Als je naar de natuur kijkt – naar bijvoorbeeld de kleur van bloemen – zie je ook altijd een mix van kleuren terug’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content