Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© L'Oréal

Wij zijn alvast blown away!

DOEN: Een gratis blow dry bij de Studio Pro Bar in Antwerpen

In big cities als New York zijn blow dry bars al even ingeburgerd als een doorsneesupermarkt, maar bij ons was het fenomeen nog relatief onbekend. Tot nu! L'Oréal Paris opende pas de allereerste Blow Dry Bar in Antwerpen waar jij je haar kan laten doen met producten uit het Studio Pro-gamma. Oh, en hebben we al vermeld dat je dat helemaal niets kost?

Het liefst van al hebben wij elke ochtend een professional klaarstaan om ons haar te doen, maar nu kunnen we ook gewoon naar de Studio Pro Bar. Het concept is heel simpel: zet je in de stoel, kies een van de 24 voorgestelde kapsels (bye bye keuzestress!) en laat je relaxed onder handen nemen door een echte professional.

 

Studio Pro Bar

 

Wat kost je dat? Niks, nada, noppes. Bovendien krijg je advies en tips over hoe je het kapsel thuis zelf kan namaken en krijg je daarbovenop ook een coole cocktail aangeboden die aangepast is aan je kapsel. Een win-win-win-winsituatie, noemen wij dat.

 

Studio Pro Bar

 

De Studio Pro Bar bevindt zich in een zijstraat van de Meir – ideaal om een shopsessie mee af te sluiten – en zal open zijn op 8 en 9 april en op 15 en 16 april (op vrijdag van 16u tot 21u en op zaterdag van 15u tot 21u). Registreren doe je op voorhand via www.studiopro.be.

 

Waar?

Studio Pro Bar
Wiegstraat 24 2000 Antwerpen

 

Lees meer:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '