Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: @kendalljenner

DIY: dankzij dit masker met slechts 2 ingrediënten heeft Kendall Jenner geen last van puistjes

Robine van Tilburg
We zijn jammer genoeg niet allemaal gezegend met een huid, zo zacht als die van een fris gewassen babypoepje. Gelukkig zijn er heel wat scrubs, crèmes en trucjes – à la 'ik smeer heel m'n hoofd gewoon vol met tandpasta' – die ons willen helpen dat ultieme doel te bereiken.

En zo kan ook Kendall Jenner haar steentje bijdragen. Het 21-jarige model beweert haar ultragladde huid te danken aan een gezichtsmasker dat ze helemaal zelf maakt met slechts twee ingrediënten. En wij weten hoe je dat porieverkleinende en reinigende maskertje bereidt!

 

Kendalls DIY-gezichtsmaskertje bestaat uit een stijfgeklopt eiwit en het sap van een halve citroen. Je laat het maskertje best een kwartiertje intrekken om het dan grondig af te spoelen. Denk eraan dat een te hoge zuurtegraad – het citroensap – je huid kan beschadigen. Kendall beweert het maskertje een halfuur te laten zitten, maar dat raden we je dus ten stelligste af. Kendalls flawless looks gaan we er hoogstwaarschijnlijk niet van adopteren, maar het is een begin. Toch?

 

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

A video posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

Het recept van het DIY-mengseltje dat ze zo nu en dan op haar lichaam smeert om zo'n godinnenlichaam te krijgen, mag Kendall ook gerust eens met ons delen…

 

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

 

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '