Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

High maintenance of one of the guys?

Dit zegt jouw favoriete kapsel over je persoonlijkheid

 
 
 

We hebben allemaal een go to-kapsel. Het is de hairdo waar jij je supercomfortabel bij voelt. En dat favoriete kapsel van je zou ook veel zeggen over jouw karakter. Ben jij een paardenstaart kinda gal of zweer jij bij een strakke dot?

 
 

Gepolijste hoge dot

Net zoals je kapsel heb jij ook veel aandacht nodig. Jij bent Miss kritisch en schuwt niet weg van een beetje drama. 's Ochtends heb je veel tijd nodig om klaar te raken. Jij bent een detaillist, een muggenzifter en een perfectionist. Dat geldt niet alleen voor je kapsel, maar ook voor je werk. Je staat graag in de spotlights. Hoe hoger je dot, hoe meer je opvalt. 

 

kapsel persoonlijkheid

© Indulgy.com

 

Lage staart of dot

Jij hebt maar 2 seconden nodig om je haar te doen. Jouw kapsel is chill en nonchalant, net zoals jij. Jij bent one of the guys, zo'n meisje dat alles mag eten, maar geen gram bijkomt. Jij zit goed in je vel.

 

kapsel persoonlijkheid

© More.com

 

Warrig of een nonchalant vlechtje

Vrouwen die weinig of geen aandacht aan hun haar besteden, stellen anderen voorop. Jij bent een people pleaser en wil dat anderen zich goed voelen. Jij bent een simpel meisje zonder veel tralala.

 

kapsel persoonlijkheid

© Pinterest

 

Visgraatvlecht

Jij bent niet vies van een experimentje. We noemen jou een trendsetter. Jij bent een durver en lapt alle (mode)regels aan je laars. De Kreuners maakten een liedje over jou. (n.v.d.r. 'Zij heeft stijl')

 

kapsel persoonlijkheid

© Popsugar.com

 

Half bun

Diva! Jij bent de Ariane Grande van de stervelingenwereld. Getalenteerd, maar met sterallures. Je wil geen haar in je gezicht, maar je houdt ook van een los kapsel. Jij kiest dus voor de half bun. Jij valt op brave jongens, macho's kan je niet uitstaan.

 

kapsel persoonlijkheid

© Mtv.com

 

Ingevlochten kapsel

Jouw kapsel reflecteert jouw persoonlijkheid: braaf, zachtaardig en lief. Jij haat confrontatie en zal alles doen om een ruzie te vermijden. Je komt niet op voor je eigen mening, maar knikt instemmend mee met de rest. Een leiderstype zal jij nooit worden.

 

kapsel persoonlijkheid

© Littlemisskarrtakesovertheworld.blogspot.com

 

 

Hoge paartenstaart

Jij bent zo'n meisje waar alle mannen zot van zijn. Je bent charmant, staat open voor nieuwe avonturen en hebt een eigen mening. Jij bent een echte klassebak. Iedereen komt met jou overeen. Draag je je hoge paardenstaart graag strak en netjes? Dan ben jij doelgericht, kan je logisch redeneren (lees: een kaart lezen is voor jou geen probleem) en sportief aangelegd. Hoe warriger de paardenstaart, hoe meer jij anderen voorop stelt.

 

kapsel persoonlijkheid

© Popsugar.com

 

Lees ook

Deze 7 kapsels worden waarschijnlijk superpopulair in 2016

15 voorbeelden van ingevlochten haar

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '