https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Shutterstock

Zou jij het durven?

Dit is het allereerste sheetmask dat je gezicht ook gaat bruinen

De volgende innovatie uit de beautywereld is gearriveerd. Koreaanse sheetmasks zijn al een tijdje populair, maar dit exemplaar doet meer dan alleen je huid hydrateren. Je krijgt er namelijk meteen ook een sunkissed skin van. Zou jij het durven?

Probeer het masker misschien eerst eens uit als je de volgende dag niets te doen hebt, want zo’n zelfbruinend sheetmaskertje lijkt ons toch een beetje riskant. Onze vrienden bij Popsugar hebben het aangedurfd en waren alvast tevreden met het resultaat. ‘De kleur ziet er natuurlijk en niet oranje uit.' Oef!

 

Een gehydrateerde en een gebruinde huid in één klap

sheetmask

Bovendien kan je de intensiteit zelf bepalen. Wil je een lichte gloed? Laat het maskertje dan vijf minuten op je gezicht liggen. Verkies jij een intens bruine kleur? Dan ga je best voor de volledige vijftien minuten. Als je het St.Tropez Self Tan Express Bronzing Face Sheet Mask (een hele mond vol, we know) verwijderd hebt, moet je het achtergebleven product goed uitwrijven. Vergeet zeker je haarlijn, neus en kaaklijn niet. Ook belangrijk: altijd je handen wassen!
 

Hoe lang de kleur precies zichtbaar blijft, verschilt van persoon tot persoon. Gebruik je vaak een scrub op je gezicht? Dan zal je het resultaat sneller zien verdwijnen. Het maskertje is voorlopig alleen bij Sephora verkrijgbaar, maar het zal ongetwijfeld niet lang duren voor er andere merken met een gelijkaardige variant op de proppen komen.
 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content