Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Op de verpakking staat dat de oogschaduw een verkoelend effect op de oogleden zou hebben. Verrassend en best bizar.'

Flair Beauty testteam: Diorshow Cooling Stick Cooling Effect Eyeshadow van Dior

Elisabeth is beautyredactrice bij Flair, zweert bij gitzwarte eyeliner, smeert elke dag een vitamine C-product en is verslaafd aan exfoliërende maskertjes.


Diorshow Cooling Stick Cooling Effect Eyeshadow van Dior: 7/10


Prijs/kwaliteit

€ 28,90 is niet mis voor een oogschaduw. Maar de kwaliteit is navenant. En door het handige stickje makkelijk aan te brengen op je ogen.

Geur/textuur

Op de verpakking staat dat de oogschaduw een verkoelend effect op de oogleden zou hebben. Verrassend en best bizar, aangezien dat zo ongeveer de enige plaats is op mijn lijf die niet oververhit raakt bij zwoele temperaturen. En inderdaad, de oogschaduw heeft een mild verkoelend gevoel. Een beetje alsof je Vicks Vaporub op je oogleden aanbrengt. Of dat aangenaam is? Wel... ik weet het niet zeker. Na een tijdje heb ik het idee dat de muntachtige stof een beetje op mijn ogen inwerkt.

Pluspunten

De metallic kleur staat heel mooi bij een sunkissed huidje en de crèmige textuur blendt mooi in de huid.

Minpunten

Het verkoelende effect, dat wat de oogschaduw onderscheidend zou moeten maken, irriteert mijn ogen een beetje. Vooral wanneer ik het dicht bij de binnenste ooghoeken aanbreng, reageren mijn ogen gevoelig.

Zou ik het opnieuw kopen?

Ik vrees van niet. Niks aan te merken op de kleur en crèmige textuur, maar het verkoelende effect is voor mij geen plus.

De oogschaduw is makkelijk aan te brengen met het stickje, blijft de hele dag lang netjes zitten en de metallic roze kleur is een winner. Het verkoelende, muntachtige effect op de oogleden is dat jammer genoeg niet.

Diorshow Cooling Stick Cooling Effect Eyeshadow – € 28,90 – Dior, bij ICI PARIS XL.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '