Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Een must have in je collectie

Deze iconische nagellakflesjes van Essie krijgen een make-over

De namen die Essie aan zijn flesjes nagellak geeft, zijn al even iconisch als de vorm. Het korte, vierkante flesje met witte dop kan je overal uithalen. Hoog tijd dus voor een make-over! Op het Met Gala werd er namelijk een nieuwe lijn van lakjes geïntroduceerd, en die zien er verrassend anders uit.

Op het Met Gala droegen onder andere Kate Bosworth, Katie Holmes en Elle Fanning een kleurtje uit de Gel Couture-collectie op hun nagels. De verpakking van de nagellakflesjes ziet er heel modern uit en niet zoals we van Essie gewoon zijn.
 

Toch is niet alleen de vorm van de flesjes nieuw. Er komen namelijk 42 nieuwe kleurtjes uit. Wij hebben ondertussen nagellak in alle kleuren van de regenboog, maar voor die van Essie maken we maar al te graag een uitzondering.
 

De nagellakjes zijn gelijkaardig aan gelnagellak, maar er komt geen UV-lamp aan te pas. Het is de bedoeling dat je twee laagjes van je gekozen kleurtje aanbrengt en vervolgens afwerkt met de Gel Couture-topcoat.
 

Binnen deze collectie kan je vier categorieën terugvinden. Atelier (neutrale kleurtjes), First Look (pastelkleurtjes), Fashion Show (knalkleurtjes) en After Party (donkere tinten). Fan van de oude verpakking? No worries! De klassieke flesjes en alle andere kleurtjes blijven gewoon zoals ze zijn.
 

De Gel Couture-collectie is beschikbaar vanaf juni 2016.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '