https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Wist je dat paars een topper is?

AHA: deze oogschaduwkleuren doen groene ogen extra opvallen

Groene ogen zijn zeldzaam. Als je ze hebt, mag je dus van geluk spreken. Om je groene ogen extra te doen opvallen, is het belangrijk dat je de juiste oogschaduwkleuren gebruikt. Wij hebben dan ook enkele handige tips op een rijtje gezet.

Donkergroene ogen zoals Emma Roberts


Groene ogen laten spreken, is niet zo moeilijk. Er zijn namelijk heel wat oogschaduwtinten die deze oogkleur extra zullen benadrukken. Met paars zit je sowieso goed, want deze kleur zorgt ervoor dat je ogen mooi tot hun recht komen.

Lichtgroene ogen zoals Emma Stone


Als je lichtgroene ogen hebt, zullen warme tinten zoals goud, brons en champagnekleuren je heel mooi staan. Dankzij deze kleuren komen de gele en bruine accenten die voorkomen in je ogen nog beter tot hun recht.

Groene ogen met gouden accent zoals Rihanna


Veel dames die groene ogen hebben, hebben vaak enkele gouden schakeringen in hun ogen. Kies daarom voor een roségouden oogschaduw voor nog wat extra sparkle. Kan zowel overdag als voor ’s avonds!

[td_smart_list_end]

Nog een paar extra tips. Als je eerder fan bent van een subtiele look breng dan een subtiel vleugje goud aan. Je kan hiervoor een oogschaduw gebruiken, maar je kan bijvoorbeeld ook een fijn lijntje net boven je wimperrand aanbrengen. Wie op zoek is naar een iets dramatischer effect kan dan weer voor een metallic grijze smokey eye kiezen. Zo krijg je een mooi contrast met je groene ogen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content