Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Fastforward naar de festivals, please!

Dé plek om je flashtattoo te plakken? Je haar!

Afgelopen zomer waren we helemaal in de ban van de flashtattoos, en ze verdwijnen duidelijk nog niet van de beautyradar. Vorige week werd cool kid Kylie Jenner gespot met een gouden exemplaar op haar haren en we moeten zeggen: we like the idea. Fastforward naar de festivals, please!

Het idee komt eigenlijk van een Amerikaans beautymerk, Scünci, dat zogenaamde hair tattoos uitbrengt. Flashtattoos voor je lokken, dus.

 

 

 

De speciale hair tattoos van Scünci zijn nog niet bij ons verkrijgbaar. Maar hé, wie op oudejaarsavond een origineel haaraccessoire wil, moet creatief zijn. Dus vroegen wij ons af of flashtattoos zoals wij ze kennen, ook niet gewoon aan te brengen zijn op je haar?

 

Onze vrienden van MonTattooremember de tattooboys op de Flair Shopping Day? – testten het onmiddellijk voor ons uit. De conclusie: je hebt geen speciale hair tattoos nodig om voor één dag Goudlokje – of Zilverlokje – te zijn. Je brengt je tattoo naar keuze gewoon aan zoals je op je huid zou doen en je bent feest- of festivalproof!

 

 

hair tattoo

                      ©MonTattoo

 

 

Tip: de tattoos blijven het best zitten op plat haar, dus krullenkopjes doen er goed aan om eerst de stijltang even boven te halen. En wild headbangen is waarschijnlijk geen goed idee, wil je je tattoo intact houden tot het einde van de avond.

 

Op de webshop van MonTattoo vind je alvast enkele leuke flashtattoos die je kan gebruiken in je haar.

 

 

Meer voor tattoolovers:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '