Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Kleurrijke en knotsgekke winter

De meest eigenzinnige collectie van het jaar-Agatha Ruiz de la Prada

Als er één show is die je moet gezien hebben is het die van Agatha Ruiz de la Prada! Een stokbrood op je hoofd of een kleedje in de vorm van een vogelkooi? Je kan het zo gek nog niet bedenken of je ziet het op de catwalk van Agatha. Plezier verzekerd!


Agatha Ruiz de la Prada staat gekend voor haar heel gewaagde en vooral kleurrijke collecties. En dat was dit jaar niet anders. Zo stelde ze op drie maart haar nieuwe wintercollectie in Milaan voor. Deze lokte vele uiteenlopende reacties uit, maar één woord dat steeds terug opdook, was toch wel ‘eigenzinnig’.

En die eigenzinnigheid straalde letterlijk van de catwalk af! Zoals we van haar gewend zijn, speelde ze ook hier weer intensief met kleur, vormen en texturen. Ze ging dit jaar zelfs een stapje verder. Zo zette ze bijvoorbeeld stokbroden op het hoofd van haar modellen, stopte ze in vogelkooien of transformeerde ze in een hartenkoningin of wandelende piano.

Als je dus wil opvallen deze winter, moet je zeker de look van Agatha Ruiz kopiëren. Nu, alleen nog de vraag, waar je kleding gaat vinden die lijkt op een heuse vogelkooi of een haarspeld in de vorm van een Frans stokbroodje? Mm, het misschien toch maar houden op het kopiëren van de kleurcombinaties?!

Benieuwd naar de hele collectie? Klik dan snel op bovenstaande link Bekijk de foto’s.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '