https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Verslavend!

De leukste beautyblogs

Beautyblogs zijn in. Niet moeilijk, want eens je één artikel op zo’n blog gelezen hebt, wil je ze allemaal lezen! Wij kozen de 6 leukste voor jou uit.

BeautyLab.nl
“Welkom op BeautyLab.nl! Op deze site post ik dagelijks vermakelijke, persoonlijke en leerzame artikelen over van alles wat mij bezighoudt, voornamelijk op (natural) beauty gebied. Beauty Lab gaat dieper in op beauty produkten en is er speciaal voor the Beauty with Brains!
Until next time, Serena Verbon

BeautyJournaal
“BeautyJournaal is het meest inhoudelijke en journalistieke beautyplatform van Nederland. BeautyJournaal informeert over het laatste product- en wetenschappelijke nieuws. Over de bevlogen mensen in de industrie, over feiten en fabels, dromen en bedrog:-)”

Lovetomakeup.be
“Welkom! Lovetomakeup is niet de zoveelste beautysite, maar is een eigentijdse site met een heel persoonlijk tintje. Naast de laatste nieuwe collecties, reviews, swatches, looks post ik ook op regelmatige basis filmpjes. Alvast veel plezier! x Ev

Beautygloss.nl
“Welkom op Beautygloss.nl! Een website met iedere dag een nieuw artikel over beauty. Je kan hier reviews, informatie, how-to’s en meer vinden! Iedere zaterdag wordt er een beauty filmpje gepost. Niks te doen? gebruik eens de zoekfunctie om wat oude artikels te vinden :)”


Lushious Beauty
“Welkom bij Lushious Beauty! Op dit Beauty Blog vind je altijd de laatste nieuwtjes op het gebied van beauty, iedere dag verschijnen minstens 3 nieuwe artikelen. Je vind hier ook veel reviews, inspiratie artikelen en leuke filmpjes. Je kunt de zoekfunctie gebruiken als je naar een artikel op zoek bent, maar kijk ook eens bij de oudere artikelen door hieronder op de kalender te klikken of zoek via de categorie-optie. Veel plezier!”


 

LiveLifeGorgeous.nl
“Welkom op LiveLifeGorgeous.nl! LLG is een site vol handige en leuke informatie op het gebied van beauty. Zoek je iets? Gebruik het zoekbalkje in de rechter sidebar. Enjoy! xXx”

 

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content