Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Corbis

De beste beauty trucjes

Je hebt te weinig tijd, of mist gewoon het make-uptalent? Deze beauty trucjes zijn echte life changers! 

 

Verberg dat vlekje of puistje

Dé beste manier om een vlekje of puistje te camoufleren? Breng je concealer aan met een borsteltje dat eigenlijk voor eyeliner bestemd is. Vervaag de randjes met je vinger. Gebruik daarna een blending kwast voor oogschaduw om extra te vervagen tot je tevreden bent. Werk af met poeder voor de finishing touch.

 

Vollere lippen in no time

Hét trucje om je lippen voller te doen lijken zit hem in de schaduw. Lijn ze eerst af met een lipliner in de kleur van je lippen zelf. Kleur daarna het V-tje aan je bovenste liprand (tot net voorbij de uiteindes van je cupidoboogje) met een licht potloodje. Ga voor één tint lichter dan je huid. Werk af met een lichte gloss. Klaar!

 

De perfecte manicure

Je nagels lakken zonder dat de lak overal terechtkomt, is weinigen gegeven. Om de huid naast en rond je nagels lakvrij te houden, heb je enkel vaseline en een wattenstaafje nodig. Voor je begint, doe je vaseline op de huid rond je nagels met een wattenstaafje. Let op dat je je nagels niet raakt. Lak ze dan zoals je dat anders doet. Je zal zien dat je geen kleur morst, want de vaseline stoot deze af. Als je nagels droog zijn, neem je een nieuw wattenstaafje om de restjes vaseline weg te nemen.

 

Long lasting lippenstift

Om je lipstick langer te doen houden, hou je er na het aanbrengen een tissue tegen. Gebruik poeder op je lippen terwijl de tissue ertussen zit. De kleur zal langer houden. Easy as pie!

 

Langere wimpers

Je wimpers nog langer maken zonder valse exemplaren te gebruiken, is eigenlijk heel simpel. Na een eerste laagje mascara breng je gewoon -heel voorzichtig, dat wel- babypoeder aan op je wimpers (vooral op de uiteinden). Doe dat met een wattenstaafje. De tweede laag mascara zal je wimpers langer en voller maken. 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '