Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

DE BEAUTYTEST: het superserum van Novexpert

Wij testen vaak en veel, hier op de beautyredactie. Het ene product al spectaculairder dan het andere, maar af en toe passeert er eentje dat er echt bovenuit steekt. Zoals dit superserum van Novexpert bijvoorbeeld.

Hyaluron?

Hyaluronzuur is van nature aanwezig van je huid en bindt zich aan water. Hierdoor is het één van de meest efficiënte anti-ageingingrediënten, dat dan ook vaak in beautyproducten wordt gebruikt. bij de dermatoloog kan je ook hyaluroninjecties laten doen, die nog beter werken dan een crème omdat zo het zuur in je huid wordt gebracht.

 

Superserum?

In dit serum zit het equivalent van 20 hyaluroninjecties, wat echt heel veel is. Het serum wordt aangeraden vanaf 25 jaar maar wat ik vooral goed vind, is dat je het op elk huidtype kan gebruiken. Ook op een eerder vettte huid, wat een plus is, want vaak zijn anti-ageingproducten te rijk voor een vette huid.

 

De test

Het serum zit in een pipetje en voelt in eerste instantie een beetje plakkerig aan in mijn handen. Je smeert de redelijk vloeibare textuur vlotjes uit. Nog een minuutje voelt je huid wat nat aan, daarna trekt het serum meteen in, wat aangenaam is. Je voelt -en ziet- het al na een paar keer smeren: dit werkt.

Ik heb na een week veel minder droogtelijntjes en ook die ene rimpel op mijn voorhoofd is gladder. Ik heb al veel hydraterende crèmes gesmeerd, maar dit serum heeft echt een zichtbaar verschil op mijn huid, alsof ze meer gezond en in conditie is.

 

Verdict?

Een superserum waarbij je geld niet verkwist is. Het is wel aan de dure kant, maar als je een paar crèmes koopt die niets doen, is het geld helemaal weg gegooid. Mij lijkt het ook perfect voor de zomer omdat je het niet op je huid voelt liggen.

 

Waar koop je het?

Novexpert Booster Serum – € 64,95 – Ici Paris XL, www.iciparisxl.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '