Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De allerbeste nagel-hacks

Sneller, beter, mooier? Wij zetten de allerbeste inside nagellaktips op een rijtje. Nagel-hacks (ofte: lifehacks voor je nagels) die je nagels nog mooier maken!

Laat je nagellak sneller drogen

Laat je nagellak sneller drogen

Vul – voor het lakken – een kommetje met ijskoud water en ijsblokjes. Steek je hand meteen na het lakken erin en zorg ervoor dat je nagels de ijsblokjes niet raken. Een paar minuten volhouden en je nagellak zal droog zijn!

Poets nagellakvlekken weg

Poets nagellakvlekken weg

Wat je nodig hebt: een witmakende tandpasta en een nagelborsteltje of oude tandenborstel. Borstel hiermee over je nagels en restjes en vlekken zullen helemaal weg zijn.

Glitternagellak verwijderen

Glitternagellak verwijderen

Glitternagellak is lastig te verwijderen: altijd blijven er wel een paar hardnekkige glitters zitten. Leg een stuk wattenschijfje met nagellakremover op je nagel en draai er een stukje aluminiumfolie omheen. Laat een paar minuten inwerken en schuif dan al duwend het ‘jasje’ weg. Laatste restjes glitters kan je nu weghalen met een vochtig make-updoekje.

Zelf glitternagellak maken

Zelf glitternagellak maken

Losse glitters + nagellak = glitternagellak. Hoewel je die natuurlijk nóg makkelijker gewoon koopt 😉

Een gebroken nagel herstellen

Een gebroken nagel herstellen

Knip een stukje papier van een theefilter. Doe een basecoat op je nagel, leg het papiertje erop en breng daarna een kleurtje aan. Zo zie je de scheur niet meer!

Foutjes wegwerken

Foutjes wegwerken

Gebruik een fijn, oud penseeltje dat je in nagellakremover dompelt om nagellakfoutjes bij te werken.

Voorkom nagellak op je huid

Voorkom nagellak op je huid

Breng voor het lakken een beetje vaseline aan op de huid rond je nagels. De nagellak houdt niet op het vettige goedje en zo heb je dus ook geen vlekjes op je huid.

Zo krijg je je flesje wél open

Zo krijg je je flesje wél open

 

Krijg je je potje nagellak niet meer open? Draai een elastiekje om het dopje: zo krijg je meer grip en zal je het potje makkelijker opendraaien.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '