Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

De 5 beste beautyapps

Beautyproducten kopen of naar de kapper gaan doen wij voortaan niet meer zonder eerst meerdere apps te raadplegen. Je wil toch zeker weten dat je geen miskopen doet? En ook met een miskleun van een kapselexperiment krijg jij nooit meer te maken dankzij Flairs smartphonefavorieten.

iPerfumer

Vind jij het aanbod parfums in parfumeries, warenhuizen en onlineshops ook zo overweldigend dat je erdoor ontmoedigd raakt? Misschien koop jij uit gemakzucht al jaren hetzelfde parfum.

 

Gelukkig is de redding nabij: iPerfumer, een gids bij het kopen van parfum. De app is beschikbaar voor iPhone en Android en werkt ook via Facebook. Voortaan heb jij je persoonlijke geurconsulent in je achterzak. Anders dan andere parfumhulpmiddelen baseert iPerfumer zich in zijn raad niet alleen op 'groepen' geurtjes. De aanbevelingen komen voort uit de info die jij als gebruiker geeft. De app geeft je een overzicht van parfums die goed bij je passen, je kan een favorietenlijst aanmaken, een wishlist met vrienden en familie delen, allerlei parfums checken en ontdekken welke geurtjes andere gebruikers de hoogste score geven.

 

GoodGuide

Dit is het perfecte hulpmiddel bij het shoppen van beautyproducten. Scan de barcode van een product, en de app vertelt je vervolgens alles wat je moet weten. Op die manier bekijk je de ingrediëntenlijst van verschillende beauty-items en check je gedetailleerde beoordelingen op vlak van gezondheid, milieu en sociale verantwoordelijkheid.

 

MakeupAlley

De beautybeoordelingen op de website van Makeup Alley kon je al een hele tijd thuis lezen, maar het is zo veel makkelijker om die info ook op je iPhone te hebben. De database is gigantisch! Dat wordt scrollen tussen de beautyschappen...

 

ModiFace

Deze app geeft jou een virtuele make-over als je een selfie invoert. Je vindt er geavanceerde cosmetica- en make-upsimulaties en kan er verschillende kapsels 'testen'. Handige tool, want: nooit meer met roodomrande ogen de kapsalon verlaten.

 

Pose

Dit is de Instagram voor kleren en zou de best beschikbare stijlapp zijn. Hoewel de meeste foto’s op kleding focussen, showen ook heel wat vrouwen hun favoriete beautylook. Een must.

 

Probeer ook deze apps eens uit:

De top 10 gezondheidsapps

Bespaar geld met deze apps

De 10 leukste fotoapps

Partner Content

' ' ' '