Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Calling all shoe addicts!

COOL: Christian Louboutin stelt binnenkort zijn persoonlijk archief tentoon in Parijs

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Nog op zoek naar een goed excuus om volgend jaar weer een citytripje naar Parijs te plannen? Wij hebben er zonet eentje voor jou gevonden! In februari 2020 opent er namelijk een indrukwekkende expositie over de legendarische schoenenontwerper Christian Louboutin.


Altijd al fan geweest van die peperdure roze zooltjes en torenhoge hakken? Dan gaat jouw modehartje nu waarschijnlijk een tikkeltje sneller slaan. In het imposante Palais de la Porte Dorée in hartje Parijs kan je die pareltjes van Louboutin-hakken binnenkort namelijk van dichtbij bewonderen. En nee, niet alleen de bekende Pigalle-pump of Décolleté-hak zal er te zien zijn. Ook limited-edition-exemplaren die het resultaat zijn van verscheidene samenwerkingen van de ontwerper met andere artiesten, worden er tentoongesteld.

Shoe heaven


De expo biedt je niet alleen de kans om Christians werk van dichtbij te bewonderen, maar ook om meer te weten te komen over het creatieve proces en de inspiratiebronnen van de ontwerper. Dat de fantasiewereld van de 56-jarige Fransman geen grenzen kent, hoeven we je vast niet te vertellen. Sterren als Sarah Jessica Parker, Bella Hadid en Priyanka Chopra flaneerden op de rode loper al meermaals op hakken die je stoutste dromen overstijgen: van goudkleurige studs tot hakken die bezaaid zijn met oneindig veel glitters.

Aan wie alvast enthousiast een weekendje weg in februari plant: de Louboutin-expositie is van 20 februari tot 28 juli 2020 te zien in Palais de la Porte Dorée in Parijs.

Meer mode:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '