Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Het masker verkleint je poriën, zorgt dat je minder glimt en regelt de afscheiding van talg. Ideaal voor wie een vette of gemengde huid heeft, zoals ik.'

Flair Beauty testteam: Clarifying Vliesmasker-behandeling van Pascaud

Eva (25) komt de deur niet uit zonder een laagje mascara. Naast een obsessie voor fashion & beauty koestert deze Russische een grote liefde voor rode lipstick, die bijna even sterk is als haar girl crush op Victoria Beckham.


Clarifying Vliesmasker-behandeling van Pascaud: 9,5/10


Prijs/kwaliteit

De behandeling is niet goedkoop, maar voor het uitgebreide stappenplan en de kwalitatieve producten die worden gebruikt, vind ik het een eerlijke prijs. Alles wordt bovendien volledig op jouw huidtype en voorkeuren aangepast, zonder dat dat invloed heeft op de prijs. Je betaalt eigenlijk voor de tijd die de beautyspecialiste aan jou besteedt, wat ongeveer een uur is, en dat vind ik een goede manier van werken.

Geur/textuur

Er bestaan drie verschillende maskers: eentje om je huid te verjongen en te hydrateren, een tweede om je huid te verhelderen en eentje om je huid te zuiveren. Ik koos voor de zuiverende behandeling, die uit negen (!) verschillende stappen bestaat. Daarbij werden verschillende producten (en zelfs een apparaat) gebruikt, elk met hun eigen geur en textuur. Van een korrelige scrub tot een kalmerend serum: je ziet ze allemaal de revue passeren.

Pluspunten

  • De vliesmaskers van Pascaud zijn volledig huisbereid, bestaan uit natuurlijke ingrediënten (lees: geen bewaarmiddelen).
  • Je krijgt een heel fijne service! Na een uitgebreide uitleg en analyse wordt er een behandeling op maat aangeraden.
  • Er hangt een ontspannen sfeer in het schoonheidssalon, waardoor je even alle drukte vergeet.
  • Ik voelde en zag meteen na de behandeling al een verschil.
  • Je krijgt de nodige producten mee om je huid thuis verder te verzorgen.


Minpunten

De prijs per behandeling is toch wel een struikelblok. Als beautyjournaliste mocht ik de eerste behandeling gratis proberen, en nu ik het resultaat zelf heb ondervonden, overweeg ik om nog eens terug te gaan.

Zou ik de behandeling opnieuw doen?

Ja. Zoals ik al zei, overweeg ik om nog eens langs te gaan bij Pascaud.

Ik krijg vaak te kampen met stress, en dat zie je aan mijn huid. Uit een huidanalyse bleek dat ik heel kleine poriën heb, wat eigenlijk een goede zaak is, ware het niet dat daardoor de talg niet goed kan ontsnappen uit mijn huid. Gevolg: ik krijg zelfs op mijn 25ste nog te kampen met onzuiverheden. De beautyspecialiste raadde me daarom het Clarifying-masker aan.

Het masker verkleint je poriën, zorgt dat je minder glimt en regelt de afscheiding van talg. Natuurlijke extracten als winterlinde, kamille, korenbloem, sint-janskruid en goudsbloem gaan ontstekingen tegen. Ideaal voor wie een vette of gemengde huid heeft, zoals ik. In tegenstelling tot klassieke gelaatsmaskers bestaat deze uit een vlies dat wordt bevochtigd en vervolgens op je huid wordt aangebracht. Daarna wordt een siliconenmasker aangebracht, zodat alle werkzame stoffen diep in je huid kunnen dringen.

Na één behandeling zag en voelde ik meteen een duidelijk verschil. Door de peeling kwam een laagje dode huidcellen los, waardoor ik enkele dagen met losse velletjes zat, maar daar was ik op voorhand voor gewaarschuwd. Ik kreeg ook enkele testers mee naar huis om de week volgend op de behandeling mijn huid te verzorgen. Maar met slechts één behandeling krijg je niet als bij toverslag een perfect huidje. Als het zo makkelijk was, zou niemand met een probleemhuid rondlopen. Er zijn dus meerdere beurten nodig, maar aangezien ik zo snel resultaat zag, denk ik dat een kuur zeker een verschil zal maken.

Clarifying Vliesmasker – € 95 – Pascaud, Frankrijklei 136 in Antwerpen.

Lees meer beautyreviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '