Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Reporters

Eindelijk!

Bye bye duckface: dit is de nieuwste selfiehype

Move over duckface! Een fish gape is dé manier om picture perfect op al je selfies te staan. Keira Knightley, Jennifer Lopez en verschillende andere celebs zijn he-le-maal in de ban van deze techniek. Kijk je even mee?

Om de ideale fish gape te maken, zuig je eerst je wangen een beetje naar binnen. Vervolgens open je lichtjes je mond en zorg je ervoor dat je lippen elkaar niet aanraken. Keira Knightley was nooit echt fan van een duckface en gebruikt de techniek al jaren. Toch heeft een deel van Hollywood de selfiehype nu pas ontdekt en ze zijn meteen fan. Ook op de rode loper zien we deze look vaak terug. Wat denken jullie flawless of toch eerder een flop?

 

fish gape

 

Een fish gape is iets subtieler dan de duckface. Toch is het resultaat op foto bijna hetzelfde. Je lippen zien er sensueel uit en in combinatie met squinching mag het resultaat er zeker wezen. Bovendien ziet met dit trucje je gezicht er slanker uit. Deze celebs hebben de nieuwste selfiehype al onder de knie, maar wij gaan toch eerst nog even oefenen.

Lees hier hoe je de perfecte vakantiefoto's maakt.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '