Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik heb een gevoelige huid en moet erg oppassen met scrubben en peelen. Deze exfoliërende peelingpads zijn zacht, maar doen toch hun werk.'

Flair Beauty testteam: Bio-Peel Gauze Peeling van Neogen

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Laura (27) heeft een zwak voor eyeliner, is verslaafd aan Koreaanse sheet masks en zou – als ze kon – dagelijks een andere tint (glitter)nagellak uittesten. Haar dagelijkse beautyroutine bestaat uit véél mascara, een frambozenrode tint op de lippen en wat bronspoeder voor een sunkissed look.


 

Bio-Peel Gauze Peeling van Neogen: 10/10


Prijs/kwaliteit

29,90 euro lijkt veel, maar je krijgt er wel 30 pads voor. Je betaalt dus eigenlijk 1 euro per peelingbeurt: een zeer correcte prijs, lijkt me.

Geur/textuur

De pads zijn doordrenkt met een extract op basis van gefermenteerde druiven en wijn, en je badkamer geurt dan ook echt alsof je net een fles rode wijn hebt ontkurkt. Love it! 

Pluspunten

Die vernuftige Koreanen toch! De pads hebben een gleufje waar je twee vingers in kan steken om zo meer grip te hebben wanneer je cirkelvormige bewegingen maakt tijdens het gebruik: geniaal. Bovendien kan je beide kanten van de pads gebruiken (de ene kant is iets grover dan de andere).

Minpunten

Geen.

Zou ik het opnieuw kopen?

Zonder twijfel. 

Ik heb een gevoelige huid en moet erg oppassen met scrubben en peelen. Deze exfoliërende peelingpads zijn zacht, maar doen toch hun werk. Ze verwijderen dode huidcellen en oneffenheden, en zorgen voor een betere bloeddoorstroming. Achteraf merk ik meteen het verschil.

Bio-Peel Gauze Peeling van Neogen – € 29,90 – te koop bij Honeysu.be.

Lees meer beauty reviews:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '