Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Isopix

En jij kan 'm ook in huis halen!

ZIEN: Miley Cyrus zweert bij deze beautytool voor een huid zonder puistjes

Miley Cyrus kwam er al vaker voor uit dat ze vroeger een probleemhuid had. Wie haar een beetje volgt weet dat daar nu niets meer van te merken is. Het geheim achter die gezonde huid? Dat heeft ze – mogelijk zonder het te weten – onlangs gedeeld op haar Insta Stories.


Een echte #shelfie is het niet, maar toen Miley Cyrus onlangs een selfie postte in haar badkamer, kwamen we toch maar mooi te weten welke beautytool ze dagelijks gebruikt voor haar gelaat. Het Luna reinigingsapparaat van Foreo staat immers letterlijk op de bovenste plank in haar douche. We weten niet hoe het bij jullie zit, maar bij ons is dat plekje voorbehouden voor producten die we écht niet kunnen missen in onze beautyroutine.

Probleemhuid


In 2015 vertelde Miley Cyrus in een interview met Byrdie over haar moeilijke huid: ‘Ik heb heel veel problemen gehad met mijn huid toen ik jonger was, dus ik let er enorm op dat ik mijn gelaat goed verzorg. Hoe laat het ook is, ik zal altijd nog tijd maken om mijn gezicht te reinigen omdat ik weet hoe belangrijk het is.’ En als we de foto in haar badkamer mogen geloven, wast ze haar gezicht met behulp van de reinigingstool van Foreo. Dat is een elektronische reinigingsborstel, die door middel van vibratie de huid diep zuivert. Hij verwijdert make-upresten en onzuiverheden en is daarom ideaal voor een gemengde tot vette huid die snel last heeft van puistjes.

Ieder toestel van Foreo is gemaakt van niet-poreuze siliconen. Dat materiaal is erg hygiënisch, omdat bacteriën zich er niet op kunnen nestelen. Een puntje dat Miley Cyrus ongetwijfeld erg belangrijk vindt. ‘Vroeger begreep ik nooit waarom je je make-upborstels moest wassen, nu weet ik hoe belangrijk het is om alles schoon te houden’, klonk het in het interview.

Gedateerd


De mensen van Foreo hadden hun apparaatje natuurlijk meteen gespot op de foto van Miley. Maar ze waren naar eigen zeggen wel in shock dat de ster nog steeds de oudste versie van de Luna gebruikt. Daarom roepen ze hun volgers op om arme Miley te helpen. Als hun post 10.000 keer geliked wordt, zullen ze Miley de nieuwste versie van de Luna 2 gratis toesturen. En per 5000 bijkomende likes krijgt een van de likers ook een exemplaar toegestuurd. Ondertussen hebben ze die 10.000 al lang overschreden (lucky Miley!) en zijn er al 13 winnaars.


Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '