Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Thais Varela via Unsplash

Van een scalp brush, tot een kersenpittenkussen mét masageballen!

Met deze leuke tools hou je thuis een ontspannende zelfmassage

Voor een goeie massage hoef je niet altijd de deur uit. Met deze handige tools kan je jezelf namelijk van top tot teen masseren, zonder dat je daar iemand anders voor nodig hebt.

On a roll

On a roll

On a roll

€ 39,99  –  The Coucou Club

Deze tool combineert trillingen met face rolling voor een ontspannende en ontzwellende gezichtsmassage. Er is een opzetstuk voor de oogzone, een bredere roller voor de rest van je gelaat en eentje met spikes voor een intensere massage.

Shop ‘m hier

Drop it low

Drop it low

Drop it low

€ 45,95  –  The Coucou Club

Drop is een personal massager, wat eigenlijk een fancy benaming voor een vibrator is. Dit discrete en decoratieve eitje heeft drie verschillende standen en is waterbestendig. En zeg nu zelf: hij staat toch supermooi op je nachtkastje?

Shop ‘m hier

Freeze

Freeze

Freeze

€ 40,60  –  Nurse Jamie

Deze massagebal kan je zowel koud als warm gebruiken. Om hem koel te gebruiken, stop je hem een uurtje in de koelkast. Om hem warm te gebruiken, dompel je hem eerst onder in warm water. Je kan ’m voor je oogzone, gelaat, hals en decolleté gebruiken.

Shop ‘m hier

Hoofdzaak

Hoofdzaak

Hoofdzaak

€ 15,95  –  Glov

Deze scalp brush gebruik je om je hoofdhuid te masseren. Gebruik hem vóór het wassen op je droge hoofdhuid als je dode huidcellen wil verwijderen. Tijdens het wassen kan de tool je helpen om je shampoo beter te verdelen, en het werkt ook gewoon ontspannend.

Shop ‘m hier

Mini is more

Mini is more

Mini is more

€ 14,99  –  Medisana

Dit apparaatje is als een lichaamsmassage in meeneemformaat. Het heeft drie acupressuurpunten en masseert door middel van vibratie. Er zit een opzetstukje met twee zijden bij: eentje om te exfoliëren en eentje met zachte microvezel.

Shop ‘m hier

Weg met wallen

Weg met wallen

Weg met wallen

€ 82,50  –  Foreo

Iris Eye Massager is een massagetool voor de oogzone die vochtafdrijvend en verhelderend werkt. Je kan er niet alleen wallen mee verminderen, maar ook donkere kringen en kraaienpootjes bestrijden. Hij zorgt bovendien voor een betere opname van je oogcrème.

Shop ‘m hier

Eerste hulp bij krampen

Eerste hulp bij krampen

Eerste hulp bij krampen

€ 20,95  –  Shein

Dit toestelletje zou je menstruatiekrampen met behulp van warmte en vibratie verlichten. Als een kersenpitkussentje dat ook nog eens masseert, dus. Je bindt het rond je middel en kan kiezen uit drie temperaturen en drie vibratiestanden.

Shop ‘m hier

Niet te kloppen

Niet te kloppen

Niet te kloppen

€ 299  –  Theragun

Deze originele massagetool van Theragun is best prijzig, maar hij blijft wel de meest krachtige en effi ciënte. Dit toestel maakt gebruik van klopmassage om stramme spieren los te maken, wat ideaal is voor sporters die hun spieren sneller willen laten herstellen.

Shop ‘m hier

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '