Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© By Nouchka

Ons favoriete haaraccessoire als het snel moet gaan.

INSPIRATIE: vier snelle kapsels die je kan maken met een knijpspeld

De knijpspeld is hét haaraccessoire dat we tegenwoordig allemaal op zak hebben. Je creëert er in een wip een leuk opsteekkapsel mee. Laat je inspireren door deze vier snelle kapsels met een knijpspeld.

Foto’s: By Nouchka. Make-up & haar: Marlien Echelpoels voor The Mobile Makeup Bar. Productie en tekst: Charlotte De Loose.

Lage paardenstaart

Lage paardenstaart

Lage paardenstaart

Neem je haar achteraan samen alsof je een lage paardenstaart zou maken. In de plaats daarvan maak je je haar vast met de grote knijpspeld. Trek eventueel hier en daar wat lokjes los als je liever een nonchalant effect wil. Easy-peasy!

Halfbun

Halfbun

Halfbun

Neem boven aan je kruin al je haar samen en laat enkele lokjes los rond je gezicht. Twist nu het haar op zodat er bovenaan een klein dotje komt, onderaan zitten de puntjes van je haar. Maak vast met de knijpspeld.

Snelle twist

Snelle twist

Snelle twist

Borstel je haar naar achteren en neem het onderaan samen. Draai het in een twist en leg de puntjes van je haar naar boven, steek de twist vast met de speld en laat het uiteinde van je staart los over de speld hangen. Maak vooraan twee fijne lokjes los langs je gezicht.

Baby braids

Baby braids

Baby braids

Maak vooraan een paar fijne vlechtjes die je vastmaakt met een klein elastiekje. Neem al je haar samen. Je kan de vlechtjes los laten hangen of meenemen in de twist. Twist je haar tot alle lokjes weg zijn en je een soort langwerpig dotje krijgt. Maak vast met de knijpspeld.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '