Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

‘Ideaal als je zoals ik een hekel hebt aan grote capsules slikken.’

Uitgetest: Pure C zuigtabletten om je immuniteit te boosten

Charlotte (32), beautyredactrice bij Flair, ontwikkelde haar make-upskills door urenlang naar tutorials te kijken en volgde ook een opleiding visagie. Ze heeft een onvoorwaardelijke liefde voor een gezonde, glowy skin en naturelle make-up. Niets helpt haar meer te ontspannen dan de producten in haar badkamerkast te ordenen volgens ‘eerstvolgend-te-testen’.

Pure C Zuigtabletten van SolidPharma: 8/10

Prijs/kwaliteit

Je betaalt gemiddeld € 11,95 voor 36 tabletten, dat vind ik een eerlijke prijs.

Hoe werkt het?

Deze zuigtabletten zijn een supplement met een hoge dosis vitamine c, waarvan je er dagelijks eentje inneemt. Het ondersteunt je immuunsysteem en heeft ook enkele voordelen voor je huid. Zo stimuleert het de aanmaak van collageen en helpt het je huidcellen om beter bestand te zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Pluspunten

  • Als iemand die een hekel heeft aan grote capsules slikken, vind ik deze zuigtabletten fantastisch. Het is maar een kleine moeite om er eentje in mijn mond te stoppen waardoor ik ze makkelijk op eender welk moment kan innemen.
  • De citrussmaak is heel aangenaam.
  • Als je het moeilijk vindt om je vitamine c uit voeding te halen is dit een makkelijke aanvulling.
  • Vitamine c ondersteunt je immuunsysteem en beschermt je cellen (en dus ook je huid) tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en pollutie.
  • Het helpt ook bij de aanmaak van collageen waardoor je huid steviger en strakker wordt.

Minpunten

  • Het is uiteraard moeilijk om te beoordelen of iets je weerstand al dan niet versterkt. Maar als het een positieve invloed kan hebben en het kost me zo weinig moeite, dan denk ik: baat het niet, dan schaadt het niet.

Een blijver?

Ja.

Productinfo

Pure C Zuigtabletten – € 11,95 – SolidPharma, shop hier.

Meer beautytestteams:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '