Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Ik vreesde voor veel geknoei, maar dit was veel makkelijker dan met een borsteltje!'

TikTokTest: met deze hack zou je de perfecte french tips creëren

Je ziet het overal op Pinterest en Instagram: nail-art met french tips in allerlei fleurige kleurtjes. Wij zijn helemaal dol op deze look, zowel voor korte als lange nagels. Op TikTok ging een trucje viraal om snel deze look te creëren en dat moesten we gewoon uitproberen.

Wat belooft TikTok?

Het enige wat je moet doen is een veeg nagellak aanbrengen op je vingertop en daar het tipje van je nagel in duwen. Vervolgens zou je de perfecte – héél rechte – french tip krijgen. Daar zet je een laagje glanzende top coat over en klaar!

@lightslacquer Replying to @goodvibesaesthetic123 french manicure hack for short nails💅#nails #nailpolish #nailinspo #nailsoftiktok #nailart #nailtutorial #diynails #diymanicure #naturalnails #nailsathome #nailhack #frenchtips #frenchnailhack ♬ Hung Up (SDP Extended Vocal) [Edit] – Madonna

Wat vinden wij?

Ik vreesde voor veel geknoei, maar dit gaat écht veel makkelijker dan met een borsteltje. Als je niet zo’n vaste hand hebt is het moeilijk om met je nagellakborsteltje of met een penseeltje een mooie rechte lijn te tekenen. Op deze manier is je lijntje altijd mooi recht. Het enige wat je moet doen is nadien je vingertop en de zone rond je nagels een klein beetje schoonmaken met wat nagellakremover, maar dat is slechts een kleine moeite.

Ik had al een laagje gellak op mijn nagels in een zachtroze tint. Je kan dus als basis een zachtroze tint aanbrengen of je kiest gewoon voor een transparante base coat. Deze look is zo leuk om mee te experimenteren. Je kan kiezen voor één kleurtje of je kan verschillende kleuren combineren.

@flairbelgie

French tips zijn prachtig, maar het is niet altijd gemakkelijk om zelf toe te passen... Of wel? Beautyredactrice Charlotte ontdekte via TikTok een hack en besloot ze zelf uit te proberen. Wat blijkt? Easy peasy! Check er snel alles over op Flair.be. 💅🏽 #frenchtiphack

♬ U RIGHT X LUXURIOUS – Baby Q💖

Meer TikTokTests:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '