Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

'Sinds ik deze hack heb ontdekt doe ik het elke dag!'

TIKTOKTEST: snel blush aanbrengen met je handen

Vraag je je soms af of die hacks die je ziet op TikTok wel écht werken? Wij testen voor jou de meest virale TikTok-trends uit. Beautyredactrice Charlotte zag een hack om snel blush aan te brengen en moést hem uittesten.

Wat belooft TikTok?

Je gebruikt de kussentjes onderaan je duimen (dat is het zachte deel aan de binnenkant van je handen) om blush aan te brengen. Eerst breng je de blush aan op je handen, wrijft ze eventueel een beetje tegen elkaar om het product te verdelen en vervolgens stempel je de blush op je wangen. Uitblenden doe je nadien met je vingertoppen.

@glamzilla

#stitch with @rarebeauty I would totally do this again!

♬ original sound – GLAMZILLA

Wat vonden wij?

@flairbelgie

Crèmeblush moeilijk om aan te brengen? Met deze handige hack niet meer! 🤩 #blush #beautyhack #flair

♬ Levitating – Dua Lipa

Beautyredactrice Charlotte: ‘Ik kom veel make-uphacks tegen op TikTok, maar af en toe ontdek je iets waarvan je weet dat je het voortaan vaak zal toepassen. Ik heb er nooit aan gedacht om dit deel van mijn handen te gebruiken, terwijl dit eigenlijk net zo zacht voelt als een make-upspons en dus ideaal is om make-up aan te brengen. Bovendien zorgt de warmte van je handen ervoor dat je blush meteen mooi versmelt met je huid. Dit werkt uiteraard wel alleen met crèmeblush of vloeibare blush en niet met poeders. Let ook op dat je niet te veel blush gebruikt. Langzaam opbouwen is de boodschap!’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '