Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Daria Shevtsova via Pexels

4. Je haar in model brengen duurt steeds langer.

7 tekenen dat je écht naar de kapper moet

We willen allemaal gezond haar, maar het liefst staan we daar onze lange lokken niet voor af. Het groeit al langzaam en dan moet er ook nog zo een groot stuk af. Toch is het slecht om een knipbeurt te lang uit te stellen, want je haar wordt er niet beter op. Herken je enkele van deze signalen? Maak dan maar snel een afspraak bij de kapper!

1. Je hebt gespleten punten.


Duidelijker kan het niet. Vaak zien we gespleten punten als een teken dat het tijd is om naar de kapper te gaan, maar eigenlijk betekent het dat je al te lang gewacht hebt. Weet je niet zeker of je gespleten punten hebt? Probeer dan eens een stukje van je haar te vlechten en kijk vooral naar de onderkant. Als je gespleten punten hebt, zullen deze haartjes uit je vlecht steken.

2. Je hebt vaker last van klitten.


Iedereen heeft er weleens last van, maar als je gespleten punten hebt, gaat je haar nóg meer klitten. Wanneer je het probeert door te kammen, beschadig je het nog meer. Uiteindelijk breken de punten af en lijkt het alsof je haar nooit groeit.

3. Je haar lijkt nog minder volume te hebben dan normaal.


Als je merkt dat je haar de laatste tijd heel plat ligt, kan dat komen door het gewicht van je haar. Door je puntjes te laten knippen, krijgt je haar weer vorm.

4. Je haar in model brengen duurt steeds langer.


Ook al is föhnen het enige wat je doet om je haar in model te brengen, let op hoelang het je kost. Droog je normaal je haar in een halfuur en ben je nu na een uur nog niet klaar, dan is het tijd om een bezoek te brengen aan de kapper.

5. Je draagt altijd een staart/dotje.


Een staart of dot is makkelijk en neemt weinig tijd in beslag. Maar als dit je dagelijkse haarstijl is geworden, kan er misschien meer achter zitten. Misschien krijg je je haar gewoon niet meer in model zitten of vind je je haar niet leuk meer als het los is. Ga naar de kapper en knip die gedachten weg!

6. Je hebt meer bad dan good hair days.


Heb je steeds vaker je kap of een muts op, zelfs binnen? Meer hints heb je niet nodig.

7. Je bent je haar beu.


Elke dag hetzelfde kapsel hebben, kan na een tijdje serieus gaan vervelen. Een knipbeurt hoeft niet alleen maar het knippen van de puntjes te betekenen, je kan ook voor een totaal ander kapsel gaan. Weet je niet zeker wat je kan doen met je haar? Vraag de kapper wat het best staat bij jouw gezicht.

Lees ook:

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '