Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Ga jij binnenkort naar de kapper?

Dit zijn volgens Pinterest de 3 grootste kapseltrends voor 2019

Pinterest krijgt maandelijks zo’n 250 miljoen (!) bezoekers dus de site weet als geen ander waar we naar op zoek zijn. Zo hebben ze al de populairste reisbestemmingen voor komend jaar bekendgemaakt en nu hebben ze ook de meest gezochte kapseltrends voor 2019 op een rijtje gezet.

Going grey


Bij Pinterest zijn ze druk bezig met hun voorspellingen voor 2019 en op vlak van kapselszien ze drie grote trends voor komend jaar. Een eerste populaire zoekterm op vlak van kapsels was ‘going grey’. Zo zagen ze bij de website een stijging van maar liefst 879% als het op grijs haar aankomt.

https://www.instagram.com/p/BmvPyolHGBh/?utm_source=ig_embed

Lilac hair


Grijs is niet de enige opvallende haarkleur die volgend jaar in is. Zo zagen ze een stijging in de zoektocht naar ‘lilac hair’. Heel wat mensen zijn op zoek naar deze pastelkleur en Lady Gaga heeft alvast de trend gezet. Zij zat enkele dagen geleden nog in de kappersstoel om zichzelf lila lokken aan te meten.

Baby bangs


Naast deze twee haarkleuren is er ook een aankomende trend op vlak van snit. Als het van Pinterest afhangt, gaan we in 2019 heel wat froufrous in het straatbeeld zien. Tegenover vorig jaar is er namelijk een stijging van 51% op vlak van baby bangs.

https://www.instagram.com/p/BryN31zA1S9/?utm_source=ig_embed

Lees ook:

Partner Content

' ' ' '