Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Instagram: trendmood1

Een must have voor elke oogschaduwliefhebber.

WANT: met dit nieuwe oogschaduwpalet van Urban Decay maak je de meest uiteenlopende looks

Urban Decay staat bekend om z’n Naked Palettes, maar nu brengt het make-upmerk een nieuw oogschaduwdoosje op de markt. Het Born To Run Eyeshadow Palette bestaat uit 21 (!) tinten en je kan er werkelijk de meest uiteenlopende ooglooks mee maken. Een must have!


Het Born To Run Eyeshadow Palette bevat maar liefst 21 verschillende tinten en het doosje bestaat bovendien uit een mix van diverse kleurtjes. Zo zijn er enkele neutrale oogschaduwtinten zoals bruin, maar ook groen en paars zijn vertegenwoordigd.

Born To Run


Ook de finish van de kleurtjes is verschillend. Zo zitten er in het doosje zowel matte als glinsterende oogschaduwtinten. Bij Urban Decay zelf omschrijven ze hun laatste creatie als universeel flatterend. ‘Het maakt niet uit welke kleur je probeert, we hebben ze zo ontworpen dat ze bij elke huidskleur en levensstijl passen.’

Bij onze vrienden in het Verenigd Koninkrijk is het paletje al vanaf eind juni beschikbaar, maar wij zullen helaas nog iets langer geduld moeten hebben. Het Born To Run Eyeshadow Palette is normaal gezien vanaf augustus wereldwijd beschikbaar. Can’t wait!

Nog meer lezen over Urban Decay:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '