Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Nog drie weken en dan is de voormalige actrice officieel prins Harry's echtgenote.

Van poederroze tot babyblauw: 7 tinten nagellak die perfect zouden zijn voor de manicure van Meghan Markle op haar grote dag

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Als bruid schud je op je trouwdag menig handje én staart iedereen naar je trouwring. Mooi verzorgde handen en nagels zijn dus cruciaal. Zéker als je huwelijk live op televisie wordt uitgezonden zoals bij Meghan Markle (36) het geval zal zijn. Deze 7 tinten nagellak van Essie lijken ons perfect voor Meghans manicure op 19 mei.


Zoals je hier al kon lezen, zijn ze bij het Britse hof grote fan van het Amerikaanse nagellaklabel Essie. Meer nog: naar verluidt draagt koningin Elizabeth, William en Harry’s grootmoeder, sinds 1989 niets anders dan de tint ‘Ballet Slippers’ op haar nagels.

Wil Meghan Markle op 19 mei op een goed blaadje staan bij de Queen, dan weet ze wat te doen. Maar aangezien de voormalige actrice in het verleden al verschillende keren de regels aan haar laars lapte, zien wij Meghan perfect haar jawoord geven met een manicure in onderstaande tinten.

Fiji


Deze babyroze nagellak is een van Essies best verkochte tinten.

Essie – € 9,99 – shop hier

Allure


Kate Middleton droeg deze roze-beige kleur op haar nagels toen ze in 2011 trouwde met prins William.

Essie – € 9,19 – shop hier

To Have and To Gold


Wie weet kiest Meghan wel voor een metallic tint op haar huwelijksdag? In dat geval hopen we dat ze gaat voor deze prachtige roségouden nagellak.

Essie – € 10,77 – shop hier

Touch Up


Deze iets koelere roze tint lijkt ons dan weer de ideale match met Meghans huid.

Essie – € 11,38 – shop hier

Bikini So Teeny


Babyblauw als alternatief voor de typische huwelijkstinten wit en roze, why not? Bovendien kan Meghan op deze manier alvast de ‘something blue’ van haar checklist schrappen.

Essie – € 12,49 – shop hier

Mademoiselle


Deze poederroze tint won al menig beautyprijs en ook wij zijn fan. Eens getrouwd zal Meghan echter officieel ‘Mademoiselle’ af zijn.

Essie – € 9,99 – shop hier

Ballet Slippers


Indien Meghan op een goed blaadje wil staan bij Harry’s grootmoeder koningin Elizabeth, kiest ze best voor ‘Ballet Slippers’, de favoriete nagellak van de Queen.

Essie – € 9,99 – shop hier

[td_smart_list_end]

Nog meer leesvoer over the royal wedding of the year

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '